Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het nieuwe Nijmegen-Oost vind je in Koningsdaal

Door Janneke van Bergen 11 mei 2017

Wandel ik door Nijmegen-Oost? Of is het Bottendaal? Nee, het is het gloednieuwe bouwproject Koningsdaal, vlakbij het Westerpark in Nijmegen. Het slechte nieuws is dat alle woningen verkocht zijn. Het goede nieuws is dat binnenkort de bouw van fase 10 van start gaat.

Alle nieuwbouwwoningen in Batavia, zoals de wijk waarin Koningsdaal te vinden is heet,  zijn geïnspireerd op de architectuur van eind 19e eeuw, net als in Nijmegen-Oost en Bottendaal. Met de verdiepingen en accenten uit vroegere tijden, maar met strakke gevels en raampartijen van nu. Koningsdalers zijn sowieso gelukkige mensen, met de hotspot de Honigfabriek zo dicht in de buurt. En naar de binnenstad is het maar vijf minuutjes fietsen.

Herenhuizen en stadsvilla’s

De project Koningsdaal in de wijk Batavia in Nijmegen-West. (Foto: BPD Ontwikkeling)

Als je een beetje geld hebt, kan je je inschrijven voor de bouw van fase 10. Het gaat om het blok pal tegenover de hal van Bounz Nijmegen, bij de Laan van Oost-Indië. De verkoop van deze drielaagse herenhuizen en vierlaagse stadsvilla’s start in juni. De herenhuizen gaan naar schatting 299.000 euro kosten en voor de stadsvilla’s moet om en nabij 345.000 euro neergelegd worden. Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.koningsdaal.nl of houd de Facebookpagina in de gaten.

Binnengluren

Woon jij al in Koningsdaal? En mogen wij een keertje bij jou binnengluren voor een leuk item op indebuurt.nl? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje.

Meer over

Gemeente Wonen

adv.