Stemmen maar: wie wordt de nieuwe nachtburgemeester van Nijmegen?

Door Sophie van den Boogaard 2 maart 2018

Dames en heren, de lijnen zijn geopend! Onze nachtburgemeester Angela Verkuijlen geeft het stokje door aan een nieuwe enthousiasteling. Wie dat wordt, dat kies jij! Dit zijn de Nijmegenaren op wie je kunt stemmen, en stemmen doe je hier.

<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Paul Eppink

Paul Eppink
Paul Eppink tijdens een optreden.

Paul is afstuderend student, medewerker horeca bij LUX, muzikant, eventorganisator én reisbegeleider van verstandelijk beperkten. Tijdens zijn ideale Nijmeegse nacht gaat hij eerst lekker eten café de Plak of een speciaalbiertje drinken in café Samson. Ook volgt hij graag Nimweegs talent en bezoekt dus veel open podia. Afsluitend eet hij graag een broodje spé op Keizer Karelplein.

Fenne Saedt

Fenne Saedt
Foto: Facebookpagina Fenne Saedt

Fenne is redacteur voor kunsttijdschrift Mister Motley, geeft schrijfles aan de docentopleiding van ArtEZ, is freelance schrijver, curator en programmamaker, en curator bij Expoplu en tentoonstellingsruimte RUIS. Haar ideale Nijmeegse nacht kan bestaan uit een potje toepen aan de bar bij Cali of urenlang kletsen bij het Paleis. Ook danst ze graag tot haar voeten zeer doen bij een leuk feestje bij de Plak of support ze verschillende vrienden met de feesten die ze organiseren.

Cas Leermakers

Cas Leermakers
Foto: Facebookpagina Cas Leermakers

Cas is belastingadviseur en DJ. Zijn ideale Nijmeegse nacht vindt plaats tijdens de Vierdaagse. Na de hele dag over de zomerfeesten gestrompeld te hebben drinkt hij graag nog een paar biertjes in de tuin van het Valkhofpark. Daarna bezoekt hij graag nog een feestje in Merleyn.

Gwen Dado

Gwen Dado
Foto: Facebookpagina Gwen Dado.

Gwen werkt achter de bar bij café van Ouds en is daarnaast DJ. Haar ideale Nijmeegse nacht bestaat uit lekker een paar wijntjes of biertjes doen met haar vriendengroep in de kroeg en daarna naar een leuk feest zoals bijvoorbeeld “The Joint” of “Rewind”.

Patrick aan de Kerk

Patrick aan de Kerk
Foto: Facebookpagina Patrick aan de Kerk.

Patrick is fulltime bezig met muziek: draaien als DJ, produceren van muziek en het organiseren van feesten. Zijn ideale Nijmeegse nacht heeft een breed aanbod voor het publiek in de vorm van feesten en horecagelegenheden zodat iedereen er voldoening uit kan halen.

Jeannine Sok

Jeannine Sok
Foto: Facebookpagina Jeannine Sok

Jeannine Sok is gastvrijheidsdeskundige. Tijdens haar favoriete Nijmeegse nacht gaat ze koken of lekker uit eten met vrienden, naar theater, muziek of een leuke voorstelling (in de Vereeniging, bij Lux, de Lindenberg of Doornroosje) en dan een paar leuke kroegjes opzoeken zoals Sint Anneke, de Tempelier, Lebowski, Goossens of Beer en Bites. Ze eindigt doorgaans in ’t Paleis.

Shad Raouf

Shad Raouf
Foto: Facebookpagina Shad Raouf

Shad is accountmanagement en ondernemer. Zijn ideale Nijmeegse nacht begint in een rustig cafeetje met een paar vrienden. Vervolgens danst hij tot de vroege uurtjes in Doornroosje.

Nazima Shaikh

Nazima Shaikh
Foto: Facebookpagina Nazima Shaikh.

Nazima doet vrijwilligerswerk en is een groot fan van Bollywoodmuziek. Haar ideale Nijmeegse nacht bestaat uit een hapje, een drankje en natuurlijk lekker dansen.

Aaron van Zwam

Aaron van Zwam
Foto: Facebookpagina Aaron van Zwam

Aaron is verpleegkundige in de GGZ.  Zijn ideale nacht in Nijmegen vindt in een gezellige kroeg of tijdens de Vierdaagsefeesten als mensen dansen en kletsen onder het genot van een drankje met een lekker muziekje op de achtergrond.

Ate Coenraad

Ate Coenraad
Foto: Facebookpagina Ate Coenraad.

Ate werkt als kok bij foodbar de Pelgrim. Zijn ideale Nijmeegse nacht begint bij zijn voetbalclub Kolping Dynamoin de kantine. Daarna gaat hij graag naar café de Kluizenaar om een Botterik te drinken bij zijn favoriete barman Kay. Daarna gaat hij naar de NDRGRND om een dancebattle te houden en Usher aan te vragen. De avond eindigt bij Chicken Döner waar hij probeert af te dingen op de prijs van een pizza. Als dat niet lukt dan eindigt hij toch maar weer bij het keetje op het keizer Karelplein met een pita kaas en een blikje cassis.

Virgil Eijkhout

Virgil Eijkhout
Foto: Facebookpagina Virgil Eijkhout

Virgil is werkzaam bij café de Plak en maakt hiphop muziek. Zijn favoriete Nijmeegse nacht is sfeervol met goede muziek en het liefst spraakzame mensen.

Stemmen op jouw favoriet doe je hier. Succes, mensen!

<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gemeente