Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Ron Blaauw komt in januari koken bij dit bekende Nijmeegse restaurant

Aangeboden door Bistrobar Berlin 5 januari 2020

2020 is voor Bistrobar Berlin een jaar om te vieren. Na een conceptswitch in januari 2016 draait het restaurant aan de Daalseweg namelijk alweer zijn vijfde jaargang. En met succes: met vermeldingen in de Lekker500, de GaultMillau en de Michelingids gaat de leuke bistrobar in Nijmegen-Oost als een speer.

Deze mooie successen viert Berlin op een wel hele bijzondere manier. In 2020 zullen verschillende bevriende topchefs onder de noemer ‘BERLIN VISITS’ naar Nijmegen komen om een uniek gastmenu te koken.

Zoveel mogelijk gasten

“We wilden niet één, besloten, feestje geven ter ere van onze verjaardag, maar juist zoveel mogelijk gasten laten genieten van de prachtige reis die voor ons in 2016 begon”, zegt Frank Goossens, mede-eigenaar van de Nijmeegse Bistrobar. Ze strikten daarom een aantal grote namen die in 2020 nieuwe en gewaagde smaken gaan presenteren aan de gasten van Berlin.

Geheim

Wie er in 2020 allemaal komen koken blijft vooralsnog nog even geheim, al heeft het restaurant wel al de eerste gastchef bekend gemaakt. Sterrenchef Ron Blaauw bijt op 14 en 15 januari het spits af met een écht ‘Berliner’ 5-gangenmenu. “Een logische eerste gastchef”, aldus Frank, “Ron heeft met zijn rol als huisadviseur bij Berlin ons vanaf dag één op de kaart gezet. Hij weet als geen ander hoe hij onze gasten kan verrassen.”

Ron Blaauw

Ron Blaauw is één van Nederlands’ bekendste en meest gewaardeerde koks. Hij heeft restaurants in onder andere Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel. En niet onverdienstelijk: met zijn restaurants heeft hij al meerdere Michelinsterren behaald. Verder kun je ‘m kennen van televisieoptredens in onder andere Topchef en Junior MasterChef. En binnenkort dus ‘gewoon’ in ons Nijmegen!

Reserveren maar!

Daar wil je natuurlijk bij zijn. Via de website van Bistrobar Berlin kun je, onder vermelding van BLAAUW, je plekje reserveren voor BERLIN VISITS. De eerste editie met Ron Blaauw vindt plaats op 14 en 15 januari. Op deze dagen wordt enkel het speciale gastmenu geserveerd. Reserveer snel je plekje, want vol = vol!


Meer over Bistrobar Berlin ontdekken?

Bistrobar Berlin restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Daalseweg 15, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Wedden? 7 x deze gerechten van Berlin kun je écht niet laten staan

Binnenkort weer eens romantisch uit eten met je lief, lekker lang tafelen met vrienden of dineren me...

Bistrobar Berlin is anders: 5 x dit maak je mee bij deze hotspot

Bistrobar Berlin is een hotspot in Nijmegen Oost. Net als creatieve broedplaats Berlijn staat de bis...

Terrassen als buiten de bladeren vallen: hier in Nijmegen kan het

Dat je bij Bistrobar Berlin lekker kunt eten, is in Nijmegen en ver daarbuiten inmiddels wel bekend....

adv.