Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We love Indiaas eten! Hier eet je Indiaas in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 9 december 2017

Voor lekker spicy Indiaas eten hoef je ver weg! In Nijmegen kun je namelijk ook genieten van heerlijke Indiase maaltijden. Wij vonden drie Indiase restaurants waar dat kan. Zijn we er een vergeten? We horen het graag!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Indian Way

Bij het restaurant Indian Way heb je keiveel keus uit heerlijk Indiaas eten in verschillende prijscategorieën. Zo bestel je bijvoorbeeld fijn gekruide kleine garnalen met zacht Indiaas brood voor 9 euro, of een authentieke rijstschotel met kebab voor twee personen voor 59 euro. Op woensdag en donderdag heb je zelfs al een Indiase rijsttafel voor maar 16,50!


Meer over Indian Way ontdekken?

Indian Way restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Sint Jorisstraat 30, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

India Gate

Bij India Gate in de Molenstraat eet je ook al vegetariërs heerlijk Indiaas eten. Het restaurant bestaat al tientallen jaren, dus menig Nijmegenaar zal watertandend terug denken aan een spicy bezoekje. Leuke optie is de proeverij voor twee personen, zodat je alles kan proeven.


Meer over India Gate ontdekken?

India Gate restaurants en horeca

Geopend17:00 - 00:00

Molenstraat 136, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bollyfoods

Bollyfoods
De vega curry van Bollyfoods.

Bollyfoods is een vaste gast op de Kaaij tijdens de Vierdaagsefeesten en ook in Nijmegen-Oost is de foodtruck geen onbekend fenomeen. Elke donderdagavond staat de foodtruck aan de Van ’t Santstraat en kun je er heerlijke Zuid-Indiase curry’s afhalen. En er is meer goed nieuws, want binnenkort is er ook een Bollyfoods restaurant in Nijmegen-Oost!


Meer over Bollyfoods ontdekken?

Bollyfoods restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Van ‘t Santstraat 86, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.