Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tropisch Nijmegen: zo ziet de zomerse binnentuin van MikMak eruit

Aangeboden door Eetbar MikMak 30 juli 2020
Bij Eetbar MikMak aan Kelfkensbos geniet je van gerechten van over de hele wereld. Om die tropische vibe kracht bij te zetten kun je nu terecht in de prachtige, opgeknapte binnentuin van MikMak.

Nieuwe binnentuin

Maarten en Floyd zijn de eigenaren van Eetbar MikMak. Maarten vertelt: “Ook wij moesten onze deuren sluiten door het coronavirus. We hebben die tijd gebruikt om onze zomerse binnentuin helemaal op te knappen! Onze bedrijfsleidster Ianthe heeft de tuin zelf ontworpen. Samen met het hele MikMak-team hebben we de tuin vervolgens gestript en opnieuw opgebouwd.”

MikMak
(Foto: MikMak)

Deels overdekt

De sfeer is zomers, zelfs tropisch te noemen, vertelt Maarten. “We hebben een gezellig achtergrondmuziekje aan staan in de tuin en er staan tropische planten. Zo lijkt het net alsof je op vakantie bent! Het terras is deels overdekt, zodat je ook met regenachtig weer lekker buiten kunt zitten, uit de wind en uit de drukte. De sfeer in de tuin past perfect bij onze kleurrijke gerechten en cocktails.”

MikMak
(Foto: MikMak)

Anderhalve meter

Maarten, Floyd en hun team hebben passende maatregelen genomen om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan. “Al onze tafels staan anderhalve meter uit elkaar en we desinfecteren de tafels en stoelen na elk bezoek. We zorgen ervoor dat je zo veilig en zorgeloos mogelijk uit eten kunt bij ons.”

MikMak
(Foto: MikMak)

Exotische gerechtjes

Bij Eetbar MikMak eet je voor 30 euro een drie-gangen menu met een voorgerecht, een hoofdgerecht bestaande uit drie kleinere porties, en een dessert van de kaart. Je kunt ook á la carte eten en een van de exotische vis, vlees- en vega gerechtjes bestellen van de kaart. Denk bijvoorbeeld aan rendang van spitskool, crispy chicken of Spaanse garnalen. Reserveer snel een plekkie en ga lekker op vakantie in ons eigen Nijmegen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eetbar MikMak. Meer over Eetbar MikMak ontdekken?

Eetbar MikMak restaurants en horeca

Kelfkensbos 45, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.