Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tips van bedrijfsleider Remeno: ‘Deze salade van Humphrey’s is favoriet’

Aangeboden door Humphrey’s Nijmegen 9 september 2020

In de mooie, nieuwe zaak van Humphrey’s aan de Mariënburg geniet je van het welbekende driegangenmenu voor 29,95 euro. Maar wist je dat je er ook heerlijk kunt lunchen? Vanaf september vind je er lekkere nieuwe gerechten op de kaart. Bedrijfsleider Remeno vertelt: “De zalmsalade is mijn favoriete lunchgerecht.”

Toen Remeno begon bij Humphrey’s Nijmegen waren de coronamaatregelen in de horeca al van kracht. “Voordat ik in Nijmegen aan de slag ging als bedrijfsleider, werkte ik al elf jaar voor Humphrey’s in Arnhem. Het werken op de locatie in Nijmegen is voor mij een superleuke nieuwe uitdaging. Het is druk in de zaak, ook in deze tijd. We hebben gelukkig genoeg ruimte om gasten op een veilige manier te ontvangen.”

Humphreys
(Foto: Humphrey’s)

Zakelijk en gezellig

Bij Humphrey’s Nijmegen kun je borrelen, dineren, maar ook lunchen. “Onze zaak is geschikt om gezellig bij te kletsen met een vriend of vriendin, maar ook voor een zakelijke lunchafspraak. Op onze gevarieerde lunchkaart staat voor ieder wat wils. Broodjes, soepjes en salades, vlees, vis en vegetarisch,” vertelt Remeno.

Ambachtelijke meergranenbol

Wie een broodje bestelt bij Humphrey’s Nijmegen, heeft keuze uit vijf luxe varianten. “We beleggen onze ambachtelijke meergranenbollen met verse producten, zoals huisgemaakte tonijnsalade met rucola, augurk en rode ui. Ons broodje carpaccio is een hardloper, net als onze meergranenbol avocado met gepocheerd ei, chilivlokken en landcress.”

Humphrey's
Salade gemarineerde kippendij. (Foto: Humphrey’s)

De salade zalm

De persoonlijke favoriet van Remeno is de salade met zalm. “Daar mag je me ’s nachts voor wakker maken, haha! Het is een Humphrey’s klassieker en blijft wegens succes op onze lunchkaart staan. De salade bevat naast zalm ook garnalen en een superlekkere cocktailsaus.” Wie denkt dat je de hoofdprijs moet betalen voor zo’n lekker lunchgerecht heeft het mis: de salade met zalm bestel je voor maar €9,75.

Elke keer iets nieuws

Ook de specials op de lunchkaart van Humphrey’s vallen goed in de smaak. “Op onze nieuwe kaart vind je bijvoorbeeld een uitsmijter, een poké bowl met zalm, een club sandwich en de sticky chicken. Hierdoor probeer je elke keer weer iets nieuws.”

Humphreys
De poke bowl met zalm. (Foto: Humphrey’s Nijmegen)

Veilig uit eten

Humphrey’s Nijmegen heeft normaal gesproken zitplek voor 240 mensen. Om elkaar voldoende ruimte te bieden, is dat aantal teruggebracht naar 140. “We hebben het geluk dat we een grote zaak hebben,” vertelt Remeno. “Daardoor bieden we onze gasten veiligheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer. Elke tafel staat minstens anderhalve meter van de volgende tafel af. Ook staat er desinfectiemiddel bij de deur en leggen we bij elke couvert een alcoholdoekje. Bij Humphrey’s Nijmegen geniet je onbezorgd van je lunch of diner, ook in deze tijd!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Humphrey’s Nijmegen. Meer over Humphrey’s Nijmegen ontdekken?

Humphrey’s Nijmegen restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Mariënburg 59, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.