Spontaan uit eten: deze informele bistro in het centrum houdt altijd een plekje vrij

Aangeboden door Gaspár bistro

Beeld: Gaspár bistro

Waarschijnlijk heb je deze naam wel eens horen vallen óf ben je er al geweest: Gaspár bistro. Deze gezellige bistro opende begin 2020 haar deuren aan Kelfkensbos. “Uit eten gaan draait om lekker eten, een gezellige en informele sfeer, kwaliteit en ambacht, dat vind je bij ons”, aldus eigenaar en chef-kok Kasper Van Schaeren.

Gaspár bistro is een gezellige, laagdrempelige bistro, maar waar de kwaliteit van eten en wijnen altijd op hoog niveau is. Je geniet aan Kelfkensbos 28 van topproducten en -bediening, maar wel in een fijne informele sfeer.

Spontaan uiteten

En wat ze ook belangrijk vinden bij Gaspár bistro is spontaniteit. Heb je even geen zin om te koken? Bij Gaspár kun je gewoon gezellig doordeweeks én in het weekend een hapje komen eten als jij er zin in hebt. Kasper: “Tegenwoordig moet je bij heel veel horecazaken verplicht een tafeltje reserveren. Dat is bij ons niet per se nodig. We houden altijd een aantal plaatsen vrij voor vrije inloop. Mocht ook die plek nog even bezet zijn, kun je wachten onder het genot van oesters en een aperitief aan de bar. Je kunt bij ons dus gezellig op de bonnefooi binnenwandelen.”

Wisselende kaart

Die spontaniteit uit zich ook in de menukaart van Gaspár bistro. Er staan namelijk wekelijks nieuwe, creatieve gerechten op de kaart. Zo is in vier weken tijd de volledige kaart door gewisseld. Dat houdt het spannend voor de wekelijks terugkomende gasten. De gerechten van Kasper en zijn team zijn sterk in eenvoud en creatief en geïnspireerd op de Mediterraanse en Nederlandse keuken.

Zie hieronder een impressie van gerechten die door het jaar heen op de kaart staan:

De tartaar van Yellowtail Kingfish (NL) ingelegde sjalot – daslook vinaigrette – crème van daslook – zeekraal – kervel

Gekonfijte kalfssukade en gestoofde raapsteeltjes – pommes fondand – meiknolletjes – peterselieallioli – kalfsjus

Crème van Reypenaer Vsop Sesamcracker – groene appel – gekonfijte venkel – witlof

Lees verder onder de foto’s

Bovendien worden alle gerechten vers en ambachtelijk bereid. Kasper: “We maken alles zelf. We kennen onze klassiekers zoals de bouillabaisse van langoustines en steak tartaar, maar worden net zo enthousiast van de minder populaire groentes zoals onder andere prei, koolraap en meiknol, en incourante delen van het rund zoals wang en longhaas.”

Kasper vervolgt: “Ook proberen we altijd te werken met producten uit het seizoen en het liefst uit de buurt. Zo is het seizoen medebepalend voor wat je bij ons kan eten.” Bekijk hier de actuele menukaart.

Lees verder onder de fotoimpressie

Van een avondje uit tot gezellig barhangen

Of je nu uitgebreid wilt komen dineren met jouw vriendengroep, familie of collega’s, alleen een hoofdgerecht wilt eten met je date voordat jullie naar de film gaan óf gewoon gezellig aan de bar wilt blijven hangen; alles is mogelijk bij de gezellige Nijmeegse bistro. “Bovendien werken er uitsluitend vakmensen in ons team, een gezellig team dat het onderling goed met elkaar kan vinden. Deze informele sfeer en collegialiteit werkt door naar de gasten.” Namens Kasper en zijn team: “Schuif gezellig aan, graag tot snel!”

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg dan het Insta-account van Gaspár bistro.

Werken bij Gaspár bistro?

Spreekt het reilen en zeilen van deze fijne bistro jou wel aan? En ben je ook nog eens op zoek naar een horeca-uitdaging? Goed nieuws! Gaspár bistro zoekt een aantal nieuwe collega’s voor in de bediening, keuken en afwas. Bel, mail of kom eens binnenlopen, het team maakt graag kennis met jou!

Je kunt je motivatie en CV mailen naar: [email protected] of bel even: 024-7676540.

Gaspár bistro

5,0
(15)

Kelfkensbos 28, 6511 TB Nijmegen

Nu gesloten

Meer informatie

Gaspár bistro

5,0
(15)

Kelfkensbos 28, 6511 TB Nijmegen

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Eten & drinken

Ga naar “Erg geliefd: dit restaurant wint titel ‘Restaurant van het Jaar Nijmegen 2022’”

Erg geliefd: dit restaurant wint titel ‘Restaurant van het Jaar Nijmegen 2022’

Ga naar “Wauw! Bij dit boscafé naast Nijmegen wil je juist ook ’s winters langs”

Wauw! Bij dit boscafé naast Nijmegen wil je juist ook ’s winters langs

Aangeboden door Boscafé de Zweef

Foto: Boscafé Zweef Nijmegen
Ga naar “Lekker warm: 6 x terrassen met heaters in Nijmegen”

Lekker warm: 6 x terrassen met heaters in Nijmegen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Sint en Piet op bezoek”

Sint en Piet op bezoek

  • Bricoja Sportieve Recreatie & Educatie B.V.
  • Geldig t/m 5 december 2022

Topper

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Sylvie Meis luxe huispak € 24,99”

Sylvie Meis luxe huispak € 24,99

  • ALDI
  • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Sylvie Meis luxe pyjama € 17,99”

Sylvie Meis luxe pyjama € 17,99

  • ALDI
  • Geldig t/m 4 december 2022

Vacatures

Ga naar “Vroege vogels opgelet: ontbijtkok(kin) gezocht!”

Vroege vogels opgelet: ontbijtkok(kin) gezocht!

  • Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
  • Fulltime
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent heeft een vacature voor een ontbijtkokVan der Valk Hotel Nijmegen - Lent heeft een vacature voor een ontbijtkok

Topper

Ga naar “Wasstraat Medewerker – Bijbaan”

Wasstraat Medewerker – Bijbaan

  • BOB Autowas
  • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “stagemakelaar/jongerencoach”

stagemakelaar/jongerencoach

  • Yuverta
  • Parttime
yuverta

Agenda

Ga naar “Kerstmarkt in Nijmegen”

Kerstmarkt in Nijmegen

  • Van 8 dec t/m 23 dec