Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Party-time: 5 redenen waarom je je feest of borrel bij Boscafé Zweef Inn wil geven

Aangeboden door Boscafé Zweef Inn 26 oktober 2019

Zoek jij nog een super toffe locatie voor je afstudeerfeest, verjaardag of familiediner? Op steenworp afstand van Nijmegen en toch middenin de natuur vind je Boscafé Zweef Inn. 5 redenen waarom je hier je feest, borrel, lunch, diner of bijeenkomst wil geven:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De omgeving is fantastisch

Terras Boscafé Zweef Inn (Foto: Facebookpagina Zweef Inn)

Boscafé Zweef Inn is gelegen op een supermooie locatie! Het café ligt middenin het bos en recht aan het zweefvliegveld. Er is dus altijd iets te zien of te doen. Bekijk de opstijgende vliegtuigen of maak een heerlijke wandeling door het bos: je maakt gegarandeerd indruk op je gasten als je Zweef Inn kiest als locatie voor je feest of borrel. Middenin de natuur én toch vlakbij Nijmegen!

Je kunt er tot wel 200 personen uitnodigen

Terras Boscafé Zweef Inn (Bron: Zweef Inn)

Wil jij een groot feest geven? Met een capaciteit tot maar liefst 200 personen kun je bij Boscafé Zweef Inn flink wat gasten uitnodigen. In de zomer zelfs nog meer vanwege de schitterende stretchtent. Mooi meegenomen: als je meer dan 40 personen uitnodigt betaal je geen zaalhuur. Maar ook voor een intiem diner met een kleine familie of groep vrienden zit je bij Zweef Inn goed. Liever een feest of borrel in de buitenlucht? Dan is het zelfs mogelijk om (een deel van) het terras te reserveren.

Het is een geschikte feestlocatie voor kids

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, boom, buiten en natuur
Foto: Facebookpagina Boscafé Zweef-inn

Tijdens een familiefeest of verjaardagsborrel komen vast en zeker ook wat kleintjes mee. Dat is gelukkig geen probleem bij Zweef Inn. De kids kijken hun ogen uit naar de opstijgende zweefvliegtuigjes en kunnen zich uren vermaken in de groene omgeving. Daarnaast is er een speeltuintje aanwezig vlak naast het café. In de zomerperiode is er ook een springkussen waar de kids lekker los kunnen gaan.

De knusse inrichting geeft je het gevoel alsof je thuiskomt

(Foto: Indebuurt Nijmegen)
(Foto: Indebuurt Nijmegen)
(Foto: Indebuurt Nijmegen)

Buiten is dus van alles te beleven, maar ook binnen bij Zweef Inn is het goed vertoeven. Het café is knus en gezellig ingericht, zodat je ook tijdens wat kouder weer of in een intieme setting kunt samenzijn. De warme kleuren en het gebruik van hout maakt dat het echt voelt als thuis. Zo kun je je verjaardag of borrel lekker buiten de deur vieren, maar tóch in een huiselijke sfeer.

Je kiest je eigen eten en drinken

(Foto: Unsplash)
(Foto: Zweef Inn)

Alles qua eten en drinken wordt door Zweef Inn zelf verzorgd. Van borrelplanken tot gebak en van op maat gemaakte menu’s tot uitgebreide BBQ’s. Wil je graag specifieke bieren, wijnen of andere bijzondere drankjes schenken? Deel gerust al je wensen met Zweef Inn, voor hen is niks te gek. Check ook even de menukaarten voor wat voorpret!

Organiseer je feest of borrel bij Zweef Inn!

Dus wil jij op een unieke locatie een etentje, borrel of partij organiseren? Denk dan ook eens aan Zweef Inn in Malden. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.


Meer over Boscafé Zweef Inn ontdekken?

Boscafé Zweef Inn restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Groesbeekseweg 55A, Malden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Zweef Inn:

Met een drankje in de hand van dichtbij zweefvliegtuigen spotten: op dit terras kan het

De lente staat voor de deur, tijd om eindelijk weer naar buiten te gaan! De Nijmeegse Aeroclub is we...

Lekker relaxt: ga een dagje uit in je eigen omgeving bij Boscafé Zweef Inn

Het is bijna kerstvakantie, tijd voor leuke dingen! Er is natuurlijk genoeg te doen in de stad, maar...

Hier in Nijmegen maak je prachtige herfstwandelingen

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Fit blijven? Of gewoon omdat je het leuk vind...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.