Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker: deze Nijmeegse restaurants bezorgen sinds kort ook bij jou thuis

Aangeboden door Thuisbezorgd.nl 19 november 2020

De horeca is dicht, maar we hoeven de Nijmeegse restaurants niet te missen! Op Thuisbezorgd.nl vind je megaveel opties, van fastfood klassiekers tot volwaardig restaurantgerecht en vegan bowl. Deze drie horecazaken bezorgen sinds kort via het platform.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Why Not

(Beeld: Why Not)
(Beeld: Eatery The Pancake)
(Beeld: Why Not)

Bij Why Not in de van Welderenstraat kun je normaal gesproken uit eten, uit lunchen en borrelen. Door de coronamaatregelen is de zaak tijdelijk dicht, maar je laat hun lekkere gerechten gewoon bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Maarten, eigenaar van Why Not, vertelt: “Een echte allemansvriend is onze carpaccio met turffelmayonaise, parmezaanse kaas en pesto. Ook onze steak tartaar wordt veel besteld, net als de tonijnsteak. Het bijzondere aan de tonijnsteak is dat die bij ons altijd met veel aandacht wordt bereid. We grillen de steak op hoge temperatuur aan beide kanten, waardoor de binnenkant rauw blijft. Via Thuisbezorgd.nl krijg je ‘m warm in huis.”

Tijdens de vorige lockdown in april startte Maarten met zijn bezorgdienst, maar dan in eigen beheer. “We hebben het nog geen week volgehouden, haha! We willen onze gerechten piekfijn en op de juiste temperatuur aanbieden. Bezorgen is een heel andere business, het kostte veel aandacht. En die aandacht steken we liever in onze lekkere gerechten. Daarom kiezen we nu voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.”

Why Not is open voor bezorging van dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 en 20.00 uur.

Chidóz

(Foto: Chidóz)
(Foto: Chidóz)
(Foto: Chidóz)

Liefhebbers van Mexicaans eten zijn natuurlijk al eens bij Chidóz in de Molenstraat geweest. Daar bestel je nacho’s, taco’s, burrito’s en quesadilla’s met allerlei soorten toppings en vulling naar keuze. Daisy van Chidóz Nijmegen vertelt: “Ons best verkochte gerecht is de Classic Burrito, een witte tarwetortilla met kip, witte rijst, zwarte bonen, pico de gallo (een Mexicaanse saus), maïs, geraspte kaas, sla, pickled onion, chipotle mayo en guacamole. Al onze ingrediënten zijn vers en door een extra laag zilverfolie blijft alles warm tot aan de voordeur.”

Chidóz biedt de mogelijkheid om je eigen gerecht samen te stellen, ook via Thuisbezorgd.nl. “Wie niet terugdeinst voor een pepertje, moet onze mangosaus eens proberen. Die is lekker zoet en heel pittig, er zitten namelijk Madame Jeanette pepers in. Eén van de heetste pepers die er bestaan!”

Chidóz is elke dag van de week open voor bestellingen tot 21.00 uur. Maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur, zaterdag vanaf 12.00 uur en zondag vanaf 15.00 uur.

Restaurant MIA

(Foto: MIA)
(Foto: MIA)
(Foto: MIA)

Als je van Aziatisch eten houdt, ga je spontaan watertanden van de menukaart van MIA. Dit restaurant vind je naast het centraal station. Omdat MIA tijdelijk dicht is in verband met de coronamaatregelen, bestel je hun heerlijke gerechten nu via Thuisbezorgd.nl.

Li Hu, eigenaar van restaurant MIA: “Een echte hardloper is de crispy karaage chicken, gefrituurde knapperige kippendijen met gember, kruiden en kewpiemayonaise, een soort Japanse KFC. Ook onze Pad Thai noodles zijn populair, net als onze dumplings met kip- en groentevulling. Het leuke aan onze gerechten is dat ze allemaal een eigen smaak hebben, uit het land waar ze vandaan komen. MIA staat voor Made In Asia. Onze gerechten vinden hun oorsprong in verschillende landen in Zuid-Oost Azië.”

“Thuisbezorgd.nl is een grote speler, ook in Nijmegen. We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze gerechten, dus deze samenwerking is zeer welkom.”

MIA is elke dag open voor bestellingen van 12.00 tot 21.30 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuisbezorgd.nl. Meer over Thuisbezorgd.nl ontdekken?

Thuisbezorgd.nl

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.