Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kasper van Gaspár bistro: ‘Dit is een combi tussen Hobbema en Notting Hill’

Aangeboden door Gaspár Bistro 11 maart 2020

In het pand aan Kelfkensbos waar we tot voor kort restaurant Notting Hill vonden zit nu een toffe nieuwkomer: Gaspár bistro . Eigenaar Kasper nam vol enthousiasme eetcafé Notting Hill over en begon hier zijn eigen zaak. “Uit eten gaan draait om lekker eten en een gezellige sfeer. Je vindt bij ons de service en keuken die je gewend bent van Hobbema, én de ongedwongen en gezellige sfeer van Notting Hill”, vertelt Kasper. 

Papierrol achter de bar

De gloednieuwe Gaspár bistro is in een modern jasje gestoken. “Ons interieur is robuust en toch stijlvol, net als onze manier van koken,” vertelt Kasper aan de bar van zijn nieuwe zaak. Achter de bar hangt een oude papierrol waarop de huiscocktail en barsnacks te zien zijn. “We hebben een gedrukte wijnkaart en daarnaast hebben we ook al onze wijnen uitgestald in de zaak. De prijzen zijn met stift op de fles zijn geschreven. We willen graag transparant zijn.”

(Foto: Gaspár bistro)

Creatief in de keuken

“Ik sta elke avond zelf in de keuken. Het leuke aan koken vind ik dat je echt creatief kunt zijn. Door met kennis, ervaring en passie gerechten te maken proberen we altijd weer de juiste combinatie te vinden. Het is fijn dat je meteen voldoening krijgt als je gasten ziet genieten van een gerecht dat je zelf gemaakt hebt. Dat geeft een kick en zorgt voor motivatie om de dag erna weer opnieuw te beginnen en jezelf en de kaart te blijven vernieuwen.”

(Foto: Gaspár bistro)

Runderwang met aardappelcrème

Kasper werkte een tijd lang bij Hobbema, een restaurant aan de Daalseweg. Daar werkte hij samen met Karin, die Gaspár bistro aan de voorkant runt. “We hebben dezelfde visie, daardoor werken we goed samen. We houden allebei niet van een druk interieur en een eindeloos lange menukaart. Op onze kaart vind je altijd twee visgerechten, twee gerechten met vlees en twee vegetarische gerechten. De kaart wisselt om de vier weken zodat je steeds iets nieuws kunt proberen. Denk bijvoorbeeld aan gestoofde runderwang met aardappelcrème, gebrande uitjes en bordelaisesaus. Hoofdgerechten komen altijd op tafel met een bakje verse frieten en Vlaamse mayo. Voor 15 euro eet je bij ons al een hoofdgerecht.”

Kasper en Karin. (Foto: Gaspár bistro)

Hecht team

Het belangrijkste vinden Kasper en Karin dat gasten zich thuis voelen bij Gaspár bistro. “Uit eten gaan moet geen bloedserieuze aangelegenheid zijn vinden wij, het moet gewoon leuk zijn. We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen, zowel onze gasten als onze medewerkers. De bediening komt niet alleen je bestelling opnemen, maar zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. We hebben een heel hecht team op de vloer staan die het goed met elkaar kunnen vinden, dat vinden we heel belangrijk.”

(Foto: Gaspár bistro)

Gezellige reuring

“Je vindt bij ons de service en keuken die je gewend bent van Hobbema, én het ongedwongene en gezellige van Notting Hill,” vertelt Kasper. “Je kunt, net zoals bij Notting Hill, vroeg binnen komen lopen en alleen een hoofdgerechtje eten. Zo staat bijvoorbeeld de risotto van Notting Hill voorlopig nog steeds op de kaart, maar dan wel in de stijl van Gaspár bistro. Maar als je wat later op de avond wil komen eten met alles er op er eraan is dat ook mogelijk. Dat maakt het hier zo leuk. Je kunt bij ons niet reserveren, maar als je even moet wachten dan drink je vast wat aan de bar. Je kunt ook gewoon aan de bar eten als je dat wil. Bij ons kan alles, dat zorgt voor de gezellige reuring die wij zo leuk vinden.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gaspár Bistro. Meer over Gaspár Bistro ontdekken?

Gaspár Bistro restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Kelfkensbos 28, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.