Er komt weer een nieuw restaurant in Nijmegen en wij weten waar

Door Janneke van Bergen 23 juli 2018

Wij hebben een leuk nieuwtje voor je want Nijmegen is per 1 augustus weer een nieuw restaurant rijker.

Gasterij Als Toen wordt ‘restaurant de Limus’

Manuel Jansen en Marieke Hol hebben namelijk gasterij Als Toen overgenomen en starten daar per 1 augustus met restaurant de Limus. In deze nieuwe culinaire hotspot kun je vanaf 1 augustus genieten van een goede burger en steak, maar ook van vegetarische gerechten.

‘Het was altijd al mijn droom om een eigen restaurant te hebben’

Chefkok en eigenaar Manuel Jansen is dan ook geen onbekende in de Nijmeegse horecawereld. Hij studeerde aan de Cas Spijkers Academie en werkte al in de keukens van meerdere restaurants in de regio. “Het was altijd al mijn droom om een eigen restaurant te hebben”, vertelt Manuel. “En aangezien wij gasten van het eerste uur zijn bij gasterij Als Toen is deze keuze voor ons helemaal perfect.”

restaurant deLimus
Marieke en Manuel starten met restaurant de Limus. (Foto: eigen foto)

Restaurant de Limus (vernoemd naar de grenzen van het Romeinse Rijk) moet vooral laagdrempelig worden. “We bieden voor de fijnproevers ook een 3, 4, of 5 gangen tasting-menu aan”, vertelt Manuel.

Al zin om te gaan eten bij de Limus?

Heb jij al zin om te gaan proeven? Je kunt bij de Limus terecht vanaf 1 augustus. En niet alleen voor het diner, ook voor de lunch kun je hier terecht. Ze zoeken trouwens ook nog afwassers en medewerkers voor in de bediening. Het restaurant vind je aan de Kerkstraat 205 in Nijmegen.

Lees ook:

The Bite Club

Nieuw in Nijmegen: restaurant The Bite Club

Yum! Nijmegen krijgt er binnenkort weer een nieuw restaurant bij. Michael Verniers hoopt half august...
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.