Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dry January in Nijmegen: 7 x hier heb je ruime keuze aan alcoholvrije bieren en wijnen

Door Sanne Romp 14 januari 2020

Heb je besloten om het jaar gezond te beginnen en een maand lang niet te drinken? Dan ben je niet de enige, want Dry January wordt steeds populairder. Saai omdat je dan niks kunt drinken? Helemaal niet! Wij hebben een lijst voor je gemaakt met kroegen waar ze een ruime keuze hebben aan alcoholvrije dranken.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Café Wunderkammer

Bij de Wunderkammer hebben ze een ruime keuze aan bieren. En gelukkig ook een aantal verrassende alcoholvrije bieren. Toch wel zo leuk als je niet altijd aan een Radler 0.0% zit als je geen alcohol mag drinken toch? Als je de naam Troost Virgin IPA leest ben je waarschijnlijk al meteen een stuk nieuwsgieriger.

(Foto: Sanne Romp)

Café de Mug

Is een Mojito of een Aperol Spritz jouw favoriete drankje? Bij Café de Mug hebben ze hier ook een alcoholvrije variant van. Heb jij even geluk! Daarnaast hebben ze ook nog een aantal alcoholvrije biertjes. Genoeg keuze als je een avondje aan de alcoholvrije drank wilt!

(Foto: Sanne Romp)

Lux

Gelukkig hebben ze bij Lux niet alleen leuke films en voorstelling maar ook heerlijke dranken! Ze hebben hier nu al een tijdje alcoholvrij bier, waaronder Leffe Blond. En dit biertje blijkt ook nog eens heel erg lekker te zijn. Kun je tijdens de film, lunch of diner toch nog genieten van een heerlijk witbiertje.

LUX-Nijmegen
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Credible

Ook bij Hotel Credible kun je tijdens je Dry January in Nijmegen goed terecht. Ga jij bijvoorbeeld voor een alcoholvrij biertje of een Hugo 0.0% bij die lekkere borrelplank of het avondeten? Kies een leuk spel uit, bestel wat hapjes en geniet van je alcoholvrije drankje!

Credible
(Foto: Roy Maes)

Lebowski

Alcoholvrij bier is wat makkelijker te vinden dan alcoholvrije wijn. Maar wat is een wijnbar zonder alcoholvrije wijn? Bij Lebowski staat een alcoholvrije rosé bubbel op de kaart. Dus als je wat te vieren hebt kan zelfs dat gewoon alcoholvrij! Wij zouden het wel weten. Mocht je toch liever wat anders hebben, zijn er ook alcoholvrije bieren.

(Foto: Sanne Romp)

Café de Opera

Bij Café de Opera hebben ze naast de vele speciaalbieren gelukkig ook een categorie alcoholvrije en alcoholarme dranken. Let daarbij wel even op want er staan hier dus ook speciaalbieren tussen die 2% alcohol bevatten. Zou natuurlijk jammer zijn als je met al je goede bedoelingen alsnog de mist in gaat met Dry January.

Foto: Google Maps

Julliette’s Blue Bar

Zin in een cocktail? Dan ben jij bij Juliette’s Blue bar aan het goede adres! Hier hebben ze genoeg keuze, neem bijvoorbeeld de ‘Basil me Berry’ met hazelnoot, basilicum en cranberry. Daarnaast hebben ze ook lekkere hapjes voor bij de (alcoholvrije) drankjes. Dat is helemaal mooi meegenomen toch? Een maandje alcoholvrij wordt zo wel heel erg makkelijk.

(Foto: Sanne Romp)

Wat is jouw tip?

Waar drink jij het liefst alcoholvrije bieren en wijnen in Nijmegen? Laat het ons weten via de comments van dit bericht op Facebook!

Lees ook:

Mariam en Piet van Pacho: ‘We misten een café waar je kunt borrelen én eten’

Mariam Malwand (28) en Piet Noordam (26) hebben sinds kort hun tweede horecaonderneming geopend in d...

Oproep: waar in Nijmegen ga jij het liefst vrijdagmiddagborrelen?

Goede voornemens? Bij dit eethuis in Nijmegen kun je ze met gemak volhouden

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.