Dit Nijmeegse restaurant draait weer op volle toeren en zoekt nieuwe collega’s
Aangeboden door Vlees en Co
Nijmeegse eet- en drinkgelegenheden zijn gelukkig weer onbeperkt open. Dit geldt ook voor ‘nieuwkomer’ Vlees & Co. In september 2020 opende het restaurant voor vleesliefhebbers haar deuren, maar vanwege de maatregelen kon Vlees & Co nooit écht volop draaien. Het team is daarom maar wat blij om eindelijk onbeperkt gasten te ontvangen. Dit betekent wederom gezellige avonden én openstaande vacatures!
Anderhalf jaar na de opening van het restaurant in de Van Welderenstraat zijn alle tafels eindelijk allemaal gedekt. Vlees & Co is ontstaan vanuit de behoefte om het allerbeste vlees toegankelijk te maken voor een grote groep liefhebbers. De herkomst, kwaliteit en bereiding van het vlees op de menukaart zijn bijzonder. Of je nu gaat voor de Blank Angus rund van de Creekstone farm USA, Ocean beef uit Nieuw-Zeeland of voor het wisselende Dry aged assortiment; als carnivoor ben je hier aan het juiste adres.
Lees verder onder de foto

Eerste Wagyu-avond
De meeste vleesliefhebbers zijn wel bekend met het exclusieve Japanse rundvlees Wagyu. Dit vlees staat bekend om haar verfijnde smaak, textuur en malsheid. Vlees & Co is ontzettend trots op haar aanbod aan Wagyu meat, dat bestaat uit origineel Japans Wagyu vlees. Denk aan een bitterbal van Wagyu en de Wagyu A4 steak van 180 gram. Daarom organiseert het restaurant in mei voor het allereerst een Wagyu-avond. Schuif aan en geniet van een 5-gangen Wagyu-menu. Houd de website en socials van Vlees & Co Nijmegen in de gaten voor de laatste updates.
Lees verder onder de foto

Werken bij Vlees & Co
En net als veel andere horecazaken, is ook Vlees & Co Nijmegen op zoek naar extra krachten. Het team is zowel op zoek naar nieuwe horecatijgers in de bediening als in de afwas. Iets voor jou? Bekijk hier het volledige aanbod vacatures van Vlees & Co.