Deze Nijmeegse cafés staan in de Café Top 100!

Door Janneke van Bergen 7 november 2017

De Café Top 100 van Misset Horeca is bekend. Deze Top 100 is een ranking die ieder jaar door mystery visits en een onafhankelijke jury tot stand komt. Om in aanmerking te komen voor een plek moet je wel abonnee zijn van Misset Horeca. In Nijmegen staan er 3 cafés in deze Top 100 en wij weten welke!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Arsenaal 1824

Café Top 100
Bij het Vlaams Arsenaal kun je ook lekker eten. (Foto: via Facebook)

Op nummer 96 vinden we het Arsenaal 1824. Het café-restaurant is gevestigd in een rijksmonument en begon als ‘Vlaams Arsenaal’. Sinds dit voorjaar is de nieuwe eigenaar verder gegaan als Arsenaal 1824. De kaart is nu vooral Frans/Mediterraan georiënteerd. De jury is onder de indruk van de gerechten die uit de keuken komen en is ook onder de indruk van de bar. “Een heuse blikvanger dankzij de centrale opstelling.” Bij Arsenaal 1824 betaal je voor een biertje (fluitje) 2,60 euro.

Arsenaal 1824 restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 22:00

Arsenaalpoort 1, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

St. Anneke

St. Anneke
Café St. Anneke staat ook in de Café Top 100 van Misset Horeca. (Foto: via Facebook)

Nijmegenaren zijn bofkonten, zo staat er in het juryrapport over café St. Anneke. “Ook buiten het centrum zijn er in verschillende woonwijken volop leuke cafés te vinden en St. Anneke is zo’n fijn adres.” Het café staat op nummer 89 in de Top 100 en voelt volgens de jury welkom en gastvrij aan. “Het terras heeft al aantrekkingskracht en die lijn wordt binnen doorgezet.”
Bij St. Anneke betaal je 2,40 euro voor een biertje.

St. Anneke cafés

Nu gesloten13:00 - 04:00

St. Annastraat 55, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Beer & Bites


Op nummer 80 (de hoogste Nijmeegse notering!) vinden we Beer & Bites. Dit is volgens de jury een heel warm en knus café. Alhoewel de eigenaren op Facebook laten weten een beetje teleurgesteld te zijn en volgend jaar voor een hogere notering te gaan zijn wij toch trots! De jury: “Met een beetje goede wil zou je het een huiskamercafé kunnen noemen. Maar wel één waar gastheerschap, veel drankkennis, een leuke menukaart en professionaliteit hand in hand gaan.” Bij Beer & Bites betaal je 2,20 euro voor een biertje.

Beer & Bites cafés

Nu gesloten16:00 - 00:00

Priemstraat 9, Nijmegen

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶