Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Michelinsterren restaurants vind je in de buurt van Nijmegen

Door Babs Bingen 13 januari 2020

De Michelinsterren zijn maandag 13 januari verdeeld. De ontvangers pronken met een ster op de nieuwe lijst. Hoewel het afgelopen jaar in Nijmegen veel restaurants prijzen ontvingen, hebben we (nog) geen restaurants met een ster. Maar je hoeft niet belachelijk ver te rijden om van een sterrendiner te genieten. We zetten de sterrenrestaurants in onze regio op een rij:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

’t Raedhuys

In totaal hebben we vier restaurants gekozen die zich sterrenrestaurant noemen en waarvoor we niet langer dan een half uur hoeven rijden.  De dichtstbijzijnde is ’t Raedhuys in Duiven. Dit restaurant heeft 1 ster.

De Kromme Dissel

Al jaren een vertrouwde naam in de lijst, dit jaar alweer voor de 49e keer in het bezit van 1 ster: De Kromme Dissel in Heelsum.

Rijnzicht

Een nieuwkomer in de lijst en dan óók nog eens in de buurt van Nijmegen: restaurant Rijnzicht in Doornburg. Ze kregen 1 ster.

Versaen

Ook restaurant Versaen in Ravenstein ontving dit jaar voor het eerst een ster. Gefeliciteerd! Vanaf ons Keizer Karelplein is hoef je geen half uurtje te rijden om hier te komen.

De rest van de sterren

Vind je het niet erg om voor een sterrenmaaltje nog wat verder te rijden? Kijk op dit kaartje waar alle sterrenrestaurants in Nederland zich bevinden.

Deze zaken uit Nijmegen vielen eerder in de prijzen:

Deze Nijmeegse top-restaurants kregen een Bib Gourmand (van Michelin)

Bib bib hoera! Michelin (juist ja, die van de Michelinsterren) ging op pad om te testen welke Nederl...
lekker500 nijmegen

Dit zijn de beste restaurants van Nijmegen volgens de prestigieuze gids Lekker500

Hoera! De restaurantgids Lekker500 is weer uitgebracht, een lijst met de 500 beste restaurants van N...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.