Bij deze Nijmeegse restaurants betaal je maar de helft van de rekening

Door Janneke van Bergen 15 februari 2018

Yum! Het Iens-festival is weer begonnen. En dat betekent dat je bij twee restaurants in Nijmegen gewoon 50 procent korting krijgt op je rekening. Hoe leuk is dat?

Betaal maar de helft van de rekening bij Waud

Eén van de deelnemende restaurants is Waud aan Van Het Santstraat in Nijmegen. Bij Waud eet je verse gerechten die biologisch, duurzaam en betaalbaar zijn. Reserveer jij een tafel via Iens op één van de actie-data dan betaal je dus maar de helft van de rekening! De beschikbaarheid check je hier. 

Reserveer ook snel bij Kade Food & Drinks

De andere Nijmeegse deelnemer aan dit festival is restaurant Kade Food & Drinks aan de Waalkade. Je kiest hier uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten en ook hier strepen ze de helft van de rekening weg. Check hier de beschikbaarheid. 

Het Iens-festival duurt tot en met 31 maart

Het Iens-festival loopt van 15 februari tot en met 31 maart. De 50% korting is alleen geldig bij een reservering via IENS, op de betreffende dag- en tijd waarop de korting in de online agenda van het restaurant op IENS wordt weergegeven. De korting wordt berekend over het gehele diner (á la carte, dranken inbegrepen). Let goed op de bevestigingsmail of je daadwerkelijk met de hoogste korting hebt gereserveerd. Eet smakelijk alvast!

WAUD restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Van Het Sant-straat 137, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kade Food & Drinks restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Waalkade 50, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Meer over

Eten & drinken