Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Breaking: deze Nijmeegse zaak stopt ermee

Door Eveline de Boer 14 november 2019

Acht jaar geleden ging de Firma Nijmegen open. Jaren kon je genieten van een nieuw concept met heerlijk eten. Nu lezen we op de social media van de Firma dat de deuren na de kerstdagen dicht gaan.

Nieuw concept

In 2012 begon Bas Hoebink de Firma. Zijn concept met kleine gerechtjes om samen te delen was nieuw voor Nijmegen. In korte tijd werd het restaurant een bekend begrip in onze stad.

Teveel tijd

En toen begon het bij Bas te wringen. Bas had steeds minder tijd voor familie, gasten en collega’s. Vooral voor dat eerste, zijn familie, wil Bas graag wat meer tijd vrij maken. Vorig jaar is hij papa geworden van Aksel, wat natuurlijk superleuk is! Hier wil hij dan ook optimaal van kunnen genieten.

Om deze redenen volgde voor Bas een groot besluit. Vanaf januari wordt het restaurant overgedragen aan zijn broer. Bas kijkt nu uit naar een fantastische laatste periode bij de Firma.

View this post on Instagram

❗️BREAKING: In 2012 ben ik begonnen met de Firma. We pionierden, kleine gerechtjes om samen te delen, dat was nieuw voor Nijmegen! Echter begon het steeds meer te wringen in mijn tijd; tijd doorbrengen met mijn gezin, het runnen van mijn andere restaurants, het ontwikkelen van een nieuw concept op het Honigcomplex en ook miste ik steeds meer het contact met gasten en collega's. Daarom draag ik graag de Firma over aan mijn broer Pepijn. Na de kerst sluiten wij onze deuren en begin januari gaat op deze lokatie “Ultimo, restaurant en wijnbar" open. Kom je nog een laatste keer bij ons eten? Wij hebben nog zin in een fantastische laatste periode! 🥂 Bas Hoebink #defirmanijmegen #breakingnews #closing #deurengaandicht #anderedeurengaanopen

A post shared by De Firma (@defirmanijmegen) on

Ultimo, restaurant en wijnbar

Pepijn, de broer van Bas, zal begin januari: Ultimo, restaurant en wijnbar openen in het pand van de Firma. Wat we precies van dit restaurant kunnen verwachten is nog even afwachten, maar wat wel zeker is, is dat het een heel ander concept wordt dan de Firma. Kan je nu al niet wachten om te reserveren bij Ultimo? Stuur dan vast een mailtje naar [email protected]. Wij wensen Bas en Pepijn in ieder geval heel veel succes!

Lees ook:

7 x deze aanbiedingen had je het liefst gisteren al in huis

Het is weer tijd voor de mooiste, leukste en meest onweerstaanbare aanbiedingen van de week. Voor al...
feestjes tijdens oud en nieuw in nijmegen

Oud en nieuw in Nijmegen: alle feestjes op een rij

De pepernoten lagen einde zomer al in de winkels. Daar begonnen de feestkriebels stiekem al. Nu zijn...

Let op: Albert Heijn XL in de Sint Jacobslaan dicht vanwege brand

Op de website van de Gelderlander lezen we dat er deze middag een brand was in de Albert Heijn XL aa...


Meer over Ultimo Restaurant & Wijnbar ontdekken?

Ultimo Restaurant & Wijnbar

restaurants en horeca

Geopend17:00 - 23:00

Lage Markt 47, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.