Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bok jij of bok ik: drink nu bokbiertjes met korting bij Café Eten en Drinken

Aangeboden door Café Eten en Drinken Lent 20 oktober 2019

Yes, het is herfst en dat betekent tijd voor bokbier! Bij Café Eten & Drinken in Lent geniet je ook dit seizoen weer van de lekkerste bokbiertjes. Extra fijn: ze hebben er een leuke aanbieding!

Tijdens de herfst is het extra fijn om de gezelligheid van een gemoedelijk café op te zoeken. Spelletjes doen met vrienden of date-night terwijl het buiten regent: de koudere dagen hebben ook zo z’n charme. En bij die koude dagen hoort natuurlijk maar één drankje: bokbier! Daarom kun je bij Café Eten & Drinken Lent, maar ook in Nijmegen-Oost en in Groesbeek nu verschillende bokbiertjes drinken.

2 bokbiertjes inclusief bitterballen voor € 9,75 euro

Nog leuker is dat je bij Café Eten & Drinken nu twee bokbiertjes inclusief bitterballen voor slechts € 9,75 euro bestelt. Wat dacht je van een Jopen 4-granen Bok of een bokbiertje van Kwaremont? Bestel er een lekkere hap of luxe borrelplank bij en je dag kan niet meer stuk. Heerlijk na een drukke werkdag, een mooie wandeling of intensieve fietstocht. Dus trommel je lief, vrienden of familie maar op: tijdens de herfstmaanden moet je bij Café Eten & Drinken zijn voor de lekkerste bokbiertjes!

Altijd een Café Eten en Drinken in de buurt

Bij Café Eten en Drinken kun je naast heerlijke bokbiertjes, ook lekker en betaalbaar eten. Elke dag vanaf 10.00 ben je welkom in het gezellige café. In het weekend kun je zelfs al om 9.30 aanschuiven. En omdat het op drie locaties zit (in Lent, Nijmegen-Oost en Groesbeek), zit er altijd een Café Eten en Drinken in de buurt!Meer over Café Eten en Drinken Lent ontdekken?

Café Eten en Drinken Lent

cafés

Geopend10:00 - 00:00

Lentse Schoolstraat 61, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.