Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bierliefhebbers, deze is voor jullie: Café Samson is nu een bierwinkel

Aangeboden door Café Samson 18 november 2020

Café Samson in de Houtstraat is een begrip in de stad: menig Nijmegenaar heeft in deze donkerbruine kroeg wel eens een biertje gedronken. Helaas is ook Café Samson tijdelijk gesloten in verband met de coronamaatregelen. Maar, er is ook goed nieuws!

Café Samson maakte namelijk van de nood een deugt en opende een heuse bierwinkel in het café! Helemaal coronaproof, met allerlei heerlijke bieren, wijnen en snacks.

Bierwinkel

Biersommelier Joep vertelt: “We verkopen koffie to go, wijnen, speciaalbieren, borrelhappen en bieren van ’t fust. Vanaf €6,-  krijg je van ons een beugelfles van een halve liter, met een tapbier naar keuze. De getapte bieren blijven in de koelkast tot vier dagen goed, dus je hoeft het niet in één keer op te drinken.”

Tekst gaat verder onder de foto.

(Foto: indebuurt Nijmegen)
(Foto: indebuurt Nijmegen)
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Cadeaupakketten

In de bierwinkel van Café Samson vind je naast tapbieren ook bieren op fles, wijnen en cadeaupakketten. “We hebben verschillende cadeaupakketten, voor elke portemonnee. Voor €5- heb je al een Duvel-pakket, leuk om te geven voor Sinterklaas of met kerst. Maar we hebben ook een uitgebreid beer-geek-pakket, met allerlei zeer speciale bieren. Dat pakket is echt voor de liefhebber. Je kunt ook zelf een pakketje samenstellen met verschillende flesbieren. Of kies voor een fles wijn.”

Tekst gaat verder onder de foto.

(Foto: indebuurt Nijmegen)
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Hapje bij het bier

Heb je niet alleen dorst maar ook lekkere trek? Daar heeft café Samson aan gedacht. “Bijna alle snacks van onze kaart zijn te koop om mee naar huis te nemen. Denk bijvoorbeeld aan nachos met huisgemaakte saus en kaas. We maken een pakket voor je dat je thuis in elkaar kunt zetten. Zo blijft alles lekker lang vers.”

Elke dag open

De bierwinkel van Café Samson is elke dag van de week open. Zaterdag tot en met woensdag ben je van 11.00 en 18.00 uur welkom, op donderdag en vrijdag tussen 11.00 tot 19.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café Samson. Meer over Café Samson ontdekken?

Café Samson cafés

Gesloten10:00 - 02:00

Houtstraat 4, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.