Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Nijmeegse supermarkt is boodschappen doen écht een feestje

Aangeboden door Amazing Oriental Nijmegen 2 oktober 2020

Je hoeft niet ver weg voor de lekkerste Aziatische hapjes! Bij supermarkt Amazing Oriental in winkelcentrum Dukenburg vind je ingrediënten voor een heerlijke curry, zelfgemaakte loempia’s, noedels of dim sum.

Amazing Oriental is een supermarkt met alleen maar Aziatische producten. Twee keer per week komt er een nieuwe voorraad verse Aziatische kruiden en fruit naar Nederland vanuit Thailand. Bij Amazing Oriental vind je producten van meer dan tienduizend (!) A-merken uit Azië. Je koopt er bijvoorbeeld gedroogd zeewier, vermicelli van zoete aardappel, kokoswater en eend voor op de grill. Liefhebbers van instant noodles zijn hier echt in het Walhalla: in de winkel vind je meer dan honderd verschillende soorten.

Tekst gaat verder onder de foto.

Amazing Oriental
(Foto: Amazing Oriental)

Recepten

Heb je moeite met kiezen, of wil je meer weten over de Aziatische keuken? Op de website van Amazing Oriental bekijk je tientallen makkelijke recepten. Alle ingrediënten zijn te vinden in de winkel en het personeel denkt graag met je mee. Maak bijvoorbeeld zalm met chilipeper-knoflooksaus, een makkelijk gerecht om mee te beginnen. Met de rode curry met eend en lychees maak je echt indruk, en voor de lunch is het broodje pittige tofu met chili-knoflooksaus een topper.

Foodcorner

Tip: zorg dat je met een lege maag bij Amazing Oriental aankomt, want ze hebben ook een foodcorner met Aziatische snacks en bubble tea. Maak daar tijdens het shoppen even een gezellige pitstop en leer de Aziatische keuken nog beter kennen!

Tekst gaat verder onder de foto.

Amazing Oriental
Deze Aziatische snacks bestel je in de foodcorner. (Foto: Amazing Oriental)

Proeverijen en kookdemonstraties

Wil je met eigen ogen zien hoe die heerlijke Aziatische gerechten worden gemaakt? Amazing Oriental verzorgt regelmatig kookdemonstraties en proeverijen. Ze koken hier met de producten van de supermarkt. En als je enthousiast bent, laad je gewoon je mandje vol en doe je ze thuis na. Probeer eens wat nieuws en verras jezelf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Amazing Oriental Nijmegen. Meer over Amazing Oriental Nijmegen ontdekken?

Amazing Oriental Nijmegen supermarkten

Zwanenveld 9099, Nijmegen

Bekijk meer:supermarkten

 

adv.