Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feestje geven: hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 18 november 2019

Ben je binnenkort jarig, zijn je ouders 50 jaar getrouwd of heb je gewoon zin om een feestje te geven? Dan vraag je je vast af: waar kan ik een zaaltje huren in Nijmegen? Er zijn namelijk genoeg leuke plekken waar je terecht kan om een zaaltje te huren. Van groot tot klein en van casual tot chic, mogelijkheden genoeg! 

Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

Old Cave

Deze prachtige voormalige wijnkelder leent zich perfect voor een feestavond, bruiloft of personeelsfeest. Bij het huren van de locatie betaal je een vooraf afgesproken bedrag voor drank per persoon. Ook kan je een professionele DJ booth met licht- en lasershow, beamer en microfoons huren met of zonder DJ. Hoef je je daar ook al geen zorgen meer over te maken! Old Cave doet ook themafeesten, een pubquiz en zelfs bruiloften!


Meer over Old Cave ontdekken?

Old Cave cafés

St.Anthoniusplaats 12, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

’t Sfeerhuys Nijmegen

Naast de Looimolen vindt je ’t Sfeerhuys. Deze unieke locatie heeft twee verschillende ruimtes én een groot mooi aangelegd terras. Hierdoor leent de locatie zich voor veel verschillende mogelijkheden. Je kan er een borrel, feest, trouwerij en nog veel meer organiseren! Daarnaast is het vlakbij de stad, in toch een prachtig groene omgeving.

Posted by 't Sfeerhuys de Looimolen on Friday, 24 March 2017


Meer over ’t Sfeerhuys bij De Looimolen ontdekken?

’t Sfeerhuys bij De Looimolen restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Looimolenweg 15, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Selbachs

Dit gezellige café in de Lange Hezelstraat leent zich bij uitstek voor het vieren van je verjaardag. Het biercafé is nog maar kort open. Met het uitgebreide aanbod aan speciaalbier hoeven jou gasten zich absoluut niet te vervelen! De ruimte achterin heeft een eigen bar en is met gordijnen afsluitbaar, zodat je achterin helemaal je eigen feestje kan maken. Fijn: je hoeft hier géén zaalhuur te betalen.

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Selbachs ontdekken?

Selbachs

Gesloten11:00 - 02:00

Lange Hezelstraat 58A, Nijmegen

Boscafé Zweef Inn

Bij het Zweefvliegveld vlakbij Nijmegen vind je Boscafé Zweef Inn. Deze supermooie, bosrijke omgeving leent zicht perfect voor een feestje. Je drinkt er een lekker speciaalbiertje op het terras of in het café. Ook aan de kleintjes is gedacht én je kunt er makkelijk parkeren. Hier geniet je dus met de hele familie.


Meer over Boscafé Zweef Inn ontdekken?

Boscafé Zweef Inn restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 19:00

Groesbeekseweg 55A, Malden

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Wit

Wil je groots uitpakken? De Wit Wasserij is een social enterprise en je kan er een zaaltje huren voor groepen tot 60 personen. Ideaal dus voor een knus feestje! Maar e kan er ook: een kopje koffie drinken, een biertje drinken, een heerlijke huisgemaakte donut eten en een wasje draaien. Een originele plek is het dus zeker!

(Foto: indebuurt Nijmegen)


Meer over De Wit Wasserij ontdekken?

De Wit Wasserij cafés

Gesloten10:00 - 17:00

Hertogstraat 5, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Daen

Bij een lijstje over zaaltjes huren in Nijmegen, mogen we Café Daen zeker niet vergeten. Hier zijn namelijk maar liefst drie ruimtes ‘te huur’. Je hoeft hier géén zaalhuur te betalen. Het café op de begane grond, het zaaltje op de eerste verdieping met prachtig uitzicht over de Grote Markt én de Daen Gewelven. Die laatste mogelijkheid is uniek om zijn authentieke sfeer. Die ruimte ken je misschien als het voormalige bierkeldertje. Het is namelijk een kelder uit de achttiende eeuw en kan worden gerekend tot Rijksmonument! Super leuk dus voor je feest of borrel.


Meer over Café Daen ontdekken?

Café Daen cafés

Gesloten13:00 - 01:00

Grote Markt 24, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café the Shuffle

Bij Café the Shuffle aan de Berg en Dalseweg kan je, helemaal gratis(!), het zaaltje huren achter het café. Er is een bar, je kan zelf muziek regelen en er is een podium waar je gebruik van kan maken. Echte Nijmeegse gezelligheid dus!


Meer over Café The Shuffle ontdekken?

Café The Shuffle cafés

Gesloten16:00 - 01:00

Berg en Dalseweg 200, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Mister Panda

Bij Mister Panda bij de Goffertboerderij zit je goed voor een feestje. Ze beschikken over verschillende stijlvolle zalen die je kan reserveren voor een feest of partij. Wist je dat: de Goffertboerderij de eerste officiële geregistreerde trouwlocatie buiten het gemeentehuis in Nijmegen was. De zalen die zij verhuren zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 450(!) personen.

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Mister Panda Goffertboerderij ontdekken?

Mister Panda Goffertboerderij

Goffertweg 17, Nijmegen

De Waagh

Voor wie groots uit wil pakken met een historisch feest is de Waagh een zeer geschikte feestlocatie. De Waagh, zoals we hem vandaag de dag kennen, is gebouwd in 1612. Het oude pand werd gebouwd aan het einde van de veertiende eeuw en als vleeshuis gebruikt. Nu is het een chique locatie en kan jij de eerste verdieping gebruiken voor jouw te gekke feest! Verhuur van zo’n historische A-locatie is niet gratis, maar je kan wel zelf kiezen of je gebruik wil maken van catering of alleen een lekker drankje wil schenken.


Meer over De Waagh ontdekken?

De Waagh cafés

Gesloten10:30 - 22:30

Grote Markt 26, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Samson

Als je jarig bent en je wil een stevige borrel geven voor 40 tot 70 gasten is de ruimte van café Samson een goede tip. In een knus zaaltje met een eigen bar vier je het leven zoals het hoort in een bruine kroeg. Als je wil verzorgt café Samson ook nog catering, maar als je dat teveel van het goede vindt mag je je kaasstengels ook gewoon zelf in een bakje zetten (zolang je het maar weer opruimt).

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Café Samson ontdekken?

Café Samson cafés

Gesloten12:00 - 02:00

Houtstraat 4, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café de Plak

Voor het geven van een feestje is ook de kelder van Café de Plak uitermate geschikt. Zeker als je lekker wil dansen. Er is een DJ-booth, een bar, een garderobe en een stevig gebrek aan dag-, of beter gezegd nachtlicht. Nodig een paar goede doorzakkers uit en je zit helemaal gebakken!

Posted by Café De Plak on Monday, 28 January 2019

 


Meer over Café de Plak ontdekken?

Café de Plak restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café het Haantje

Ga je voor de echte buurtkroeg feeling? Dan kun je het zaaltje huren achterin café het Haantje aan de Daalseweg. Deze kroeg is bruiner dan bruin en dat maakt de sfeer meteen al heel gezellig. Lekker proosten!

Posted by Café 't Haantje on Friday, 29 July 2016


Meer over Café ’t Haantje ontdekken?

Café ’t Haantje cafés

Gesloten12:00 - 01:00

Daalseweg 19, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Liz Grand Café

Deze locatie dichtbij Pathé Nijmegen is ook ideaal. Het heeft een bovenruimte met bar, waar je bij mooi weer gebruik kan maken van het dakterras met werkelijk schitterend uitzicht op het water. Ook beneden is er mogelijkheid voor een borrel met aangrenzend terras. Met zomerse temperaturen is het er heerlijk vertoeven!

Zomertijd, tijd voor zomer!Vanaf morgen zijn we weer 7 dagen in de week geopend. Vanaf 11.00 uur kunt u dagelijks bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner, borrel of kop koffie met gebak!Tot snel!

Posted by LIZ Grand Cafe on Sunday, 31 March 2019


Meer over LIZ Grand Café ontdekken?

LIZ Grand Café restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Willem van Arenbergstraat 6, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

De 4 Heeren

Bij de 4 Heeren kun je terecht voor grote en kleine feesten. Je kunt er namelijk met groepen tussen de 30 en 250 personen terecht. Je kan je feest combineren met een walking dinner, BBQ, of koud en warm buffet. Je gasten zullen zeker tevreden zijn met een lekker hapje gevolgd door een dansje!

Heeft u iets te vieren of te organiseren?Een jubileum, een verjaardag, een afstudeerborrel, een promotiefeest of een…

Posted by De 4 Heeren on Thursday, 11 January 2018


Meer over De 4 Heeren restaurant nijmegen ontdekken?

De 4 Heeren restaurant nijmegen argentijnse restaurants

Sint Annastraat 259, Nijmegen

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Universiteitscafé Piecken

Dit grandcafé is geschikt voor feesten en borrels. Ook al suggereert de naam van dit café dat het alleen voor studenten bedoeld is, café Piecken is iedere dag af te huren voor besloten feest, borrel of bijvoorbeeld een BBQ. En dat geldt ook voor niet-studenten en grote groepen. Afkoop voor 4,5 uur kost maar 19 euro.

Posted by Universiteitscafé Piecken on Friday, 4 October 2019


Meer over Universiteitscafé Piecken ontdekken?

Universiteitscafé Piecken cafés

Gesloten15:00 - 03:00

Professor Bromstraat 54, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Iets vergeten?

Grace And Mamrie GIF by This Might Get - Find & Share on GIPHY

Zijn we er eentje vergeten? Tip deze dan even in de comments op Facebook of stuur ons een mailtje. Vullen wij het lijstje weer aan!

Lees ook:

Even opletten: dit zijn de gevaarlijkste kruispunten van Nijmegen

Het aantal dodelijke ongelukken op kruispunten wordt steeds hoger. In de afgelopen drie jaar waren e...

Liefde in de lucht: hoogste aantal verbintenissen tussen twee vrouwen in Nijmegen

Dat Nijmegenaren lief voor elkaar zijn wisten we natuurlijk al lang en dit feitje bevestigt dat maar...

Favorieten van Rona: ‘Het is écht onmogelijk chagrijnig te blijven als je hier binnenloopt’

Wie weten nou beter dé hotspots van Nijmegen dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van d...
Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.