Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kom je erachter of dit een goed moment is om je huis te verkopen

Aangeboden door Driessen Makelaardij 2 oktober 2019

De woningmarkt is de afgelopen jaren sterk in beweging geweest. Ook in Nijmegen is het gekkenhuis. Grote kans dat jouw woning sinds de aankoop flink in waarde is gestegen. Maar waar doe je nu goed aan: kopen, verkopen of blijven zitten? Krijg antwoord op al je brandende vragen tijdens de informatieavond ‘kopen of verkopen’ op 10 oktober vanaf 19:00 uur in De Vereeniging.

Financieel voordeel van verkopen

Tijdens deze avond worden huizenbezitters uitgedaagd om te onderzoeken of het een goed moment is om je huis te verkopen en door te stromen naar een nieuwe (koop)woning. “Een belangrijk financieel voordeel van verkopen is dat je de hypotheek boetevrij kunt aflossen en los komt van een nog jaren lopende rentevastperiode tegen een hoge rente. Het afsluiten van een nieuwe hypotheek maakt dat je opnieuw begint met de meest aantrekkelijke rentestand die we ooit hebben gehad,” vertelt Mario van Driessen Makelaardij.

Programma

Op dit mogelijke financiële voordeel van verkopen gaat Driessen Makelaardij tijdens de informatieavond dieper in. Ook zal de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) een beeld schetsen van de verkoopkansen én aankoopkansen in regio Nijmegen. Tot slot spreken De Woningcoaches over het belang van het verkoopklaar maken van je woning. Zij verzorgen al jaren de foto’s, video’s, 360-tours en plattegronden voor Driessen Makelaardij en weten als geen ander hoe belangrijk het is je woning goed in beeld te brengen.

Schrijf je in voor de informatieavond

Bij ontvangst is er koffie en na het programma, dat ongeveer tot 20:45 uur duurt, wordt er een drankje geserveerd. Bezoekers kunnen dan ook één op één met de betreffende professionals spreken. Ook is het mogelijk direct een vrijblijvende waardebepaling van je huis of een vrijblijvend hypotheekgesprek in te plannen. Benieuwd of het voor jou het juiste moment is om je huis te verkopen? Kom op donderdag 10 oktober dan naar de informatieavond. Inschrijven doe je via deze link.


Meer over Driessen Makelaardij ontdekken?

Driessen Makelaardij makelaars

Vandaag gesloten

Sint Annastraat 18, Nijmegen

Bekijk meer:makelaars

adv.