De Wintertijd gaat in: hier kun je jouw uurtje extra het beste besteden in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 27 oktober 2017

Hoezee, dit weekend duurt een uurtje langer! Wij zochten voor je uit waar je jouw uurtje het best kunt besteden.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zwoel in café de Plak

Zwoel
Foto: Zwoel

Zaterdagnacht kan je jouw extra uurtje dansend inzetten op een zwoel feestje in café de Plak. DJ Unforgivable Unforgettable en DJ Hopeless Romantic draaien lekkere plaatjes en e is ook gelegenheid om deel te nemen aan de Open Nederlandse Schuifelkampioenschappen. Heter wordt het niet!

Café de Plak restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nacht van de Nacht

Sterren
Sterrenkijken, foto Unsplash.

De Natuur en Milieufederaties organiseren zaterdag 28 oktober de Nacht van de Nacht. De avond staat in het teken van lichtvervuiling en er wordt dan ook van alles georganiseerd waardoor de nacht juist extra leuk is in het donker. Zo kan je sterrenkijken op Kinderboerderij de Goffert en een cursus nachtfotografie doen. Zo is je extra uurtje goed besteed!

Halloween in Nijmegen

Halloween trick or treat
Foto ter illustratie: Unsplash.com/Julia Raasch

Er wordt dit weekend op veel plekken Halloween gevierd. In de voormalige Honigfabriek kun je jezelf zaterdagnacht de stuipen op het lijf laten jagen in een nagebouwde Chernobyl-setting. Er is een feest in Doornroosje en er zijn nog keiveel andere, mega freaky activiteiten waar je aan kan deelnemen. Bijzijn is meemaken!

Ozo 30+ Swingfeest

Feest
Foto: Unsplash

Ben jij de dertig gepasseerd en wil je dit weekend lekker loos gaan tussen mensen van jouw eigen leeftijd? Dat kan tijdens het Ozo Swingfeest 30+ in de Lindenberg. En je kan maar beter een beetje vroeg gaan, want tussen 21:00 en 22.00 uur kost een kaartje 8 euro, daarna 11 euro. Er zijn verschillende DJ’s en iedereen is welkom!

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Nu gesloten10:00 - 18:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Schönes Wochenende


Zin om jouw extra uurtje keihard dansend op een hip feest in een indoor skatepark door te brengen? Kan ook, want dit weekend viert Schönes Wochenende haar zevenjarig bestaan in Waalhalla. Je kan er dansen op muziek van twee Duitse Techno DJ’s en Nijmeegs techno-trots Roel Zweers. Ze draaien de pannen van het dak dus be prepared! Een kaartje kost 10 euro voor early birds, daarna 14 euro.

Waalhalla sportcentra

Nu openHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen