Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wie durft? Wij geven kaarten weg voor het engste spookhuis van de Benelux

Aangeboden door Honig Halloween Nights 11 oktober 2019

Op 12, 18 en 19 oktober gaat het tijdens de Honig Halloween Nights flink spoken in de Vasim. Het engste spookhuis van de Benelux staat dan weer klaar om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Wij spraken oprichter Michael. “Het allerengste is dat de acteurs je mogen aanraken.”

Ronddwalende spoken, bloeddorstige vampieren en lichamen zonder benen: tijdens de Honig Halloween Nights moet je niet vies zijn van wat spanning. Het spookhuis beslaat ruim 2000 vierkante meter en is drie verdiepingen hoog. “Op elke verdieping ga je iets leuks mee maken. Of nou ja .. of het leuk is gaan we nog zien. Het is vooral héél eng…”

Complete beleving

Honig Halloween Nights is een complete beleving. “Bij aankomst kom je in de eerste ‘Scarezone’. Deze is dus nog buiten. Eén tip: wees op je hoede. Eenmaal binnen kom je in de Scarezone II. Hier draait een DJ muziek en geeft een illusionist een show. Je kunt er een drankje doen en eten bestellen bij de foodtruck. Als je aan de beurt bent (en nog durft), mag je de hoofdattractie, het engste spookhuis van de Benelux, betreden! De Scarezone II blijft de hele avond vrij toegankelijk.”

Contract én gezondheidsverklaring

Om toegang te krijgen tot het geheimzinnige gangenstelsel, moet je niet alleen een contract tekenen, maar ook een gezondheidsverklaring. Er is geen enkel spookhuis in Nederland die zóver gaat: “Je moet een contract ondertekenen waarin je toestemming geeft om aangeraakt te mogen worden. Ook moet je verklaren dat je in staat bent om te lopen en te kruipen. We hopen dat je het dan overleeft!”

(Foto: Honig Halloween Nights)

Thema: The Temple of Sins

Het thema van het engste spookhuis van de Benelux is dit jaar ‘The Temple of Sins’. Wat dat precies inhoudt, blijft nog even geheim… “Het enige wat we hierover willen verklappen is dat het een uniek spookhuis is met meer dan 50 levende acteurs. Je komt in griezelige gangen van het Honig complex, die sinds de sluiting van de fabriek nooit meer door publiek is betreden. Alleen jij, als bezoeker van Honig Halloween Nights, mag er eenmalig naar binnen.”

Winnen: 3 x 2 tickets voor Honig Halloween Nights

Wil jij op 12, 18 of 19 oktober dit unieke spookhuis met meer dan 50 levende acteurs door de griezelige gangen van De Vasim dwalen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk 3 x 2 tickets ter waarde van € 26,00 euro per stuk weggeven! Tag in een reactie onder het bericht op Facebook met welke waaghals jij naar Honig Halloween Nights wil gaan, dan kiezen wij een winnaar.

Wil jij verzekerd zijn van een ticket? Koop dan je tickets vast via deze link.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Honig Halloween Nights. Meer over Honig Halloween Nights ontdekken?

Honig Halloween Nights entertainment

Winselingseweg 41, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

adv.