Weekendtips: zelf cocktails maken of lekker hangen op de Kaaij en meer!

Door Sophie van den Boogaard 29 juni 2018

Het is weekend, het is warm, en niks houdt je tegen om er iets van te maken want je woont óók nog eens in Nijmegen!  Wij tippen vast waar je dit weekend moet zijn.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Kaaij gaat van start

Kaaij
De Kaaij. Foto: Indebuurt Nijmegen.

Jaaaaa de Kaaij opent vrijdag 29 juni haar spreekwoordelijke deuren! Ook al is het festival dit jaar flink ingekort ten opzichte van eerdere jaren, het worden gewoon drie prachtige weken onder de Waalbrug. Er is live muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk heel veel gezellige Nijmegenaren om dit mee te vieren!

Down The Rabbit Hole

Nijmeegse Festivals 2017 Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole 2016 (foto: Facebook Down The Rabbit Hole)

Er duiken weer duizenden Nijmeegse konijntjes het landschap in tijdens het driedaagse pop-festival Down The Rabbit Hole in Beuningen vlakbij Nijmegen. Er zijn maar liefst 35.000 kaartjes over de toonbank gegaan, dus het wordt lekker druk! Artiesten als Nick Cave, Queens of the Stone Age en De Jeugd van Tegenwoordig sieren het programma. Het festival is uitverkocht, maar je kunt het vanuit je airco-huis volgens op NPO 3.

Gratis naar Redbad

Redbad
Foto: LUX

Ja hoor het is zo ver, zaterdag kun je met je rode baard dus gratis naar de film! LUX verwacht behoorlijke drukte; het bericht op onze website ging namelijk super viral. Dus als je zelf over een rode baard beschikt en zin hebt in Redbad, een film over Vikingen, haal dan je gratis kaartje af bij de kassa van LUX op zaterdag 30 juni vanaf 11:30 uur.

De Eilandrun

⚠️ LAATSTE EARLY-BIRD TICKETS ⚠️Tot en met 30 april profiteer je nog van het voordelige inschrijftarief. Dus wacht niet langer en schrijf je deze week nog in!👉 https://024sport.nl/eilandrun 🌴☀️🏖️🍹

Posted by Eiland Run on Thursday, 26 April 2018

Sportieve types kunnen hun hart ophalen op vrijdag 29 juni tijdens de Eilandrun. Om 19:00 uur kun je, na inschrijving, 5 of 10 kilometer rennen langs het prachtige Lentse landschap. Na afloop kun je chillen op een strandstoel met een koel drankje bij de barbecue. Bring your friends, vergeet de zwemspullen en BBQ-tickets niet en maak er wat moois van!

Cocktailworkshop bij Demain

cocktail weekendtips
Foto: pixabay.com

Spuug jij niet in een borrel? Dan is de cocktailworkshop bij Demain in de Lange Hezelstraat echt iets voor jou! Je leert de beginselen van het cocktailmaken en duikt vooral dieper in op de Amerikaanse whiskey. Weet jij het verschil tussen Bourbon, Rye, Kentucky, Tennessee, Sour Mash, Small Batch, Straight en Single Barrel? Straks wel!

Uittip: cocktailworkshop met American Whiskey bij Demain

Ben jij een enorme cocktailliefhebber, en dan met name van Amerikaanse Whiskey? Dan moet jij dit wee...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.