Dit weekend zoeken we troost in Oost of gaan we los op het Nimweegse Artiesten Festival

Door Sophie van den Boogaard 3 november 2017

Zin in het weekend? Wij staan in elk geval te trappelen! En wel hierom. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Troost van Oost

Troost van Oost
Troost van Oost

Voor wie thuis is in smartlappen en andere Nederlandstalige klassiekers is de Troost van Oost zaterdag een niet te missen evenement. Trek je panterprint legging aan en stift je lippen want dit wordt meebrullen met Koos Alberts en André Hazes. Voor 7,50 euro koop je een passe-partout waarmee je in verschillende café’s in Nijmegen-Oost live kan luisteren naar de beste smartlappen. En met zijn allen: Ik heeeeeb hier een brief voor mijn moedeeeeer!

Klein Vertier

Klein vertier
Foto: De Witwasserij

Klein Vertier en NIMMA beats staan samen voor Nijmeegse gezelligheid;… samen kletsen, lekker drinken en swingende danspasjes maken in een fijne omgeving. Daarom organiseert Klein Vertier, dit keer samen met NIMMA beats weer een gezellige avond in De Wit Wasserij! Kom dus op vrijdag 3 november vanaf 20:00 uur lekker luisteren naar de beats van Paul Kainama, DJ Riz, OKER en Aldrin Mathilda.

Wintermarkt

Wintermarkt
Op de wintermarkt zijn onder andere dierenhuiden en schedels verkrijgbaar.

Het wordt winter, en dat vinden wij knus. Hoe wordt het nog knusser? Nou, met een wintermarkt! En laat die nou net zondag 5 november te vinden zijn in de Pauwelstraat en het verlengde van Plein’44, vlakbij Primark. Shop ‘till you drop!

Nimweegse Artiesten Avond in het Goffertstadion

Foto: Nimweegse Artiesten Avond

Zaterdag 4 november kan je naar de wintereditie van het Nimweegse Artiesten Festival in het Goffertstadion. Klinkt kei-gezellig en het wordt nog beter want…. het is gratis! Er staan verschillende artiesten uit Nijmegen of hier vlakbij uit de buurt op het podium en er is voldoende ruimte voor nieuw talent. Lekker zingen!

 Dansen in Dio

dansen in Dio
Dansen in Dio. (afbeelding: via Facebook)

Kom zaterdag 4 november ook Dansen in Dio. Net als vroeger! Kaarten voor dit feest in Diogenes zijn hier verkrijgbaar. Ook fijn, de opbrengst gaat naar een goed doel in Gambia!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen