Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Super tof: tijdens dit festival kun je koken met Vjeze Fur en vuurspuwen met Emma Wortelboer

Aangeboden door Into the future 29 januari 2020

Koken met Vjeze Fur, vuurspuwen met Emma Wortelboer en helemaal losgaan op de hits van Ch!pz: het kan allemaal tijdens vrijheidsfestival Into the future. Van donderdag 6 februari tot en met zondag 9 februari vieren we tijdens dit festival 75 uur lang non-stop onze vrijheid. Er is een bomvol programma met (veel gratis) activiteiten door héél Nijmegen. Indebuurt geeft alvast een kleine sneak peak

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Into the Fik

© Into the future

Zonder vuur geen vrijheid. Into the future festival is dan ook niet compleet zonder een goede fik! 75 uur lang zal er een kampvuurtje knetteren. Het is natuurlijk al mega gezellig om daar met je vrienden te gaan chillen, maar er is meer! Een vuurspuwende Emma Wortelboer, in gesprek me transgender model Loiza Lamers, een ijsbadclinic met Sacha van Ras, kampvuurpraat met Gijs Jolink en ga zo nog maar even door. Als je denkt dat het niet beter kan, nog even dit: je mag je eigen drank meenemen. Hoe chill! Het volledige programma van Into the fik check je hier.

Wanneer: donderdag 6 t/m zondag 9 februari
Waar: parkeerplaats Honigterrein*
Kosten: niets, noppes, nada!

*Update: deze activiteit is verplaatst wegens gevaar voor hoog water. Into the fik is verplaatst van Eiland Veur Lent naar het parkeerterrein van de Honigfabriek, bij de grote muurschildering van het meisje en de beer. Er worden geen activiteiten afgelast. Meer lees je hier:

Het 75 uur brandende kampvuur Into the fik wordt verplaatst en dit is waarom

Van 6 tot en met 9 februari vieren we in Nijmegen maar liefst 75 uur lang non-stop de vrijheid tijde...

Into Qmusic + het foute uur live & Ch!pz

© Into the future

Wie is er vroeger niet los gegaan op de knallers van Ch!pz? 1001 Arabian Nights, Cowboy, Ch!pz in Black… Wat een tijden. Wij hebben nu keileuk nieuws: Ch!pz is back! Je kunt ze tijdens Into the future live bewonderen tijdens Into Qmusic + het foute uur live & Ch!pz in Doornroosje.

Wanneer: donderdag 6 februari van 22:00 – 03:00 uur
Waar: Doornroosje
Kosten: 8 euro exclusief administratiekosten, tickets bestel je via deze link.

Into Movies that matter

© Into the future

Ken jij Movies that matter al? Met hun filmvertoningen door het hele land met als doel de ogen te openen voor mensenrechten en een duurzame samenleving. Past perfect bij Into the future dus. Op vrijdag 7 februari kun je in de LUX de hele avond indrukwekkende films bekijken. Movies that matter, dus. En dat voor maar 5 ekkies!

Into Movies that Matter vindt verdeeld over twee zalen plaats. Beide zalen hebben een apart programma, alle info vind je hier. Eén van de films die je kunt bekijken is – de voor een Oscar genomineerde – Mind My Mind van Floor Adams. Deze prachtige handgetekende animatie geeft op een originele manier een inkijkje in de, voor velen, abstracte wereld van iemand met autisme.

Wanneer: Vrijdag 7 februari vanaf 21:00 uur
Waar: LUX Nijmegen
Kosten: 5 euro

Into YOU

© Into the future

Nijmegen staat bekend als LHBTI-minded. Daar zijn we natuurlijk trots op! Tijdens Into the future in Nijmegen mag een LHBTI-feest dan ook niet ontbreken. Denk aan danskooien, roze bingo, go go dansers en over de top. Onder andere Joost van Bellen zal de plaatjes draaien, dus het wordt gegarandeerd een latertje. Partners van dit feestje zijn Kiss Kiss, MilQ, Uranus, Vreemd, COC, House of Heels, Doornroosje, Naaistreek, Dito! en Lekker Lesbisch Lamineren. Oja, enneh, dit feest is óók heel leuk als je hetero bent 😉

Wanneer: zaterdag 8 februari van 23:00 – 05:00 uur
Waar: Brebl
Kosten: 10 euro exclusief administratiekosten, tickets bestel je via deze link.

Into Academy

© Into the future

Wie denkt dat er alleen maar gefeest wordt heeft het mis: er is namelijk ook een heuse Into Academy in het leven geroepen. Een plek waar iedereen lekker z’n eigen mening mag laten horen over alles wat ‘ie zelf belangrijk, goed, mooi of slecht vindt aan onze vrijheid. Ook worden er workshops, presentaties en quizzen georganiseerd.

Wat dacht je van The Holy Sh*t Show, een interactieve show over het maken van beslissingen. Of een kooksessie met niemand minder dan Vjeze Fur van De Jeugd. Houd jij wel van een spelletje? Laat je dan uitdagen door Tim Senders in ‘De Blij Dat Ik Vrij Quiz!!!’ En dan is er nog een vette presentatie van Eva Eikhout, je weet wel, die Nijmeegse van Yung DWDD die onlangs de publieksprijs bij de Viva400-awards won. Bekijk het volledige Into Academy-programma hier.

Wanneer: zaterdag 8 februari van 13:00 – 17:00 uur
Waar: Brebl
Kosten: gratis!

Volledig programma van Into the future festival

Wow. Er wordt echt megaveel georganiseerd tijdens Into the future festival in Nijmegen. We hebben je net een sneak preview gegeven maar geloof ons: er is nog zoveel meer! Check vooral ook even de website van Into the future en ontdek ’t zelf. Vier jij van donderdag 6 februari tot en met zondag 9 februari ook samen met ons 75 jaar vrijheid?


Meer over Into the future ontdekken?

Into the future

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.