Vet! Zo doe je nu een Escape Tour door Nijmegen in de open lucht

Door Babs Bingen 23 maart 2019

Vergeet die overdekte escape rooms. Je kunt nu in Nijmegen in de open lucht op zoek naar de geheime uitgang van de stad tijdens de Escape Tour Nijmegen. Dat wordt opdrachten uitvoeren en aanwijzingen opvolgen!

Het verhaal draait om de gebroeders Lymborgh. Wie? Gaan we je vertellen. Rond het jaar 1300 werden de gebroeders van Lymborgh geboren. Zij werden Nijmeegse kunstenaars van het hoogste niveau en hoorden tot de elite van onze stad. Lang verhaal kort: met de Escape Tour van Nijmegen ga je terug naar de tijd van deze broers. Bij deze Escape Tour ga je hen aan de hand van allerlei vragen en opdrachten assisteren om de geheime uitgang van de stad op te sporen. 

Hoe werkt het?

Het handige van de Escape Tour is dat je niet gebonden bent aan vaste tijden; je kunt het spel spelen wanneer je maar wil. Je betaalt het spel via iDeal en de instructies ontvang je vervolgens per mail. In groepjes van 2 tot 5 personen kun je daarna binnen 2 uur proberen de uitgang te vinden. De zoektocht begint bij de Mariënburgkape en een tour kost 49,95 per team. Meer info vind je hier.

Lees ook:

Attentie thrillseekers: 5x stoere dingen doen in Nijmegen

Wij van indebuurt zijn gek op winkelen, high-tea’s en manicures. Maar af en toe is het ook eens tijd...

Mark Smolenaars van Project Escape: ‘Ik doe alles net even anders dan anders’

Gaaf! Deze Nijmeegse escape room staat in de top 25 van de wereld

Meer over

Doen

adv.