Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantiekriebels? Dit is leuk om te doen voor kids in de herfstvakantie

Aangeboden door Lindenberg Huis voor de Kunsten 1 oktober 2019

Heb jij ook zo’n last van vakantiekriebels? Van 12 tot en met 20 oktober is het weer herfstvakantie in Nijmegen. Wij hebben iets leuks gevonden wat je kunt doen met je kids! Op woensdag 16 oktober is er een eenmalige workshop Vakantiekriebels bij de Lindenberg.

Je kinderen hebben zin om iets te maken, doen, spelen en creëren. De creativiteit kriebelt en in de vakantie hebben ze alle tijd om iets moois te maken. Daarom presenteert de Lindenberg vanaf dit seizoen Vakantiekriebels. Hier kunnen kinderen tussen de 7 en 12 jaar zich uitleven tijdens een creatieve workshop.

Eenmalige workshop Vakantiekriebels

Tijdens de eenmalige workshop Vakantiekriebels ga je de hele middag aan de slag met een kunstvakdocent en leeftijdsgenoten binnen een kunstvorm, met dit keer op het programma: musical. Aan het einde van de middag kun je als ouders komen kijken naar de podiumkunsten van je kind. Wat zullen ze trots zijn om te laten zien wat ze geleerd hebben!

Meedoen?

De workshop Vakantiekriebels vindt plaats op woensdag 16 oktober van 13:30 uur tot 17:00 uur in de Lindenberg. Is jouw kind tussen de 7 en 12 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom. Kaartjes kun je kopen via de website van de Lindenberg en kosten € 39 euro. Zien we je daar?


Meer over Lindenberg Huis voor de Kunsten ontdekken?

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Gesloten10:00 - 18:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

adv.