Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: geef je straat op voor de gratis silent disco muziekbingo in Nijmegen

Door Sanna Schoonenberg 26 mei 2020

We staan inmiddels allemaal te popelen om weer los te gaan in de kroeg of op een festival, maar daar moeten we toch nog even geduld voor hebben (en dat snappen we). Om het gemis van een feestje wat minder erg te maken hebben deze Nijmeegse initiatiefnemers wat bedacht. Een gratis silent disco muziekbingo in de tofste straten van Nijmegen!

Samen met de provincie Gelderland organiseert evenementenbureau Kikks iedere zaterdag van juni een toffe muziekbingo in verschillende straten en wijken van Nijmegen. Zij willen samen met Nijmegenaren de stad een positieve boost geven en de buurt met elkaar verbinden. Luister naar de lekkerste deuntjes door de silent disco koptelefoon op je balkon of in je voortuin én win toffe prijzen voor je lieve buurtgenoten.

Lokale prijzen

Bij een bingo valt natuurlijk ook wat te winnen. De prijzen die worden weggegeven komen van lokale ondernemers. Denk aan: een plofkussen van Sit & Heat en een mooi familieportret van een plaatselijke fotograaf en diverse activiteiten voor de kids. Heb jij een prijs gewonnen? Kies een lieve buur waar je jouw prijs aan wil afstaan. Zo geef je niet alleen je lokale ondernemer een duwtje in de rug maar ook de buren waarvan jij denkt dat ze het verdienen.

Geef je op

Wil jij samen met je buurtgenoten een onvergetelijke middag? Geef je dan nu op. Stuur een tof filmpje of berichtje en vertel waarom jouw straat wel een feestje kan gebruiken. Meedoen kan tot 1 juni. Let op: geef ook door welke zaterdag in juni jullie voorkeur heeft. Wie weet staan ze dan over een paar weken bij jou op de stoep!

Lees ook:

Zo check je thuis hoe druk het is in het centrum of in een supermarkt in Nijmegen

Stel: je hebt iets nodig van een winkel in het winkelcentrum in Nijmegen. Toch twijfel je om te gaan...

7 x verzamelingen waar elke Nijmegenaar als kind aan meedeed

In onze stad wonen vast Nijmegenaren die een indrukwekkende collectie hebben van postzegels, munten ...

Nimweegs ten top: 7 x hilarische woorden in Nijmeegs dialect

Kan jij eigenlijk een beetje Nijmeegs dialect praten? Wij dachten van wel, maar stuitten toch nog op...

adv.