Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Je kunt binnenkort dineren in een rijdende trein en die vertrekt vanuit Nijmegen

Aangeboden door Dinner Train 17 november 2019

Wil jij weleens op een bijzondere manier dineren? Geen standaard restaurant met uitzicht op de winkelstraat, maar iets bijzonders. Reserveer dan een plaats aan boord van de Dinner Train 2.0. Geloof ons, dat is echt een hele ervaring! De Dinner Train komt op 13, 14 en 15 december 2019 naar Nijmegen.

Het idee is simpel: je stapt aan boord van de trein en krijgt onderweg een diner geserveerd. “Alles wordt bereid aan boord van de trein. Er is plek voor 130 gasten verdeeld over vier rijtuigen met elk een eigen keuken”, vertelt Tim Beltz, de nieuwe eigenaar. “In het aantal gasten zijn we flexibel, we kunnen meer of minder rijtuigen aankoppelen.”

De trein maakt een rit van zo’n twee uur. De route kan per keer verschillen, omdat ze rekening moeten houden met de bestaande dienstregeling. “Er kan altijd iets gebeuren waardoor we een andere route moeten rijden. Daarom vertellen wij bewust niet wat de route is.”

Tekst gaat verder onder de video.

Speciaal omgebouwd

De treinen zijn speciaal omgebouwd om dienst te doen als Dinner Train. Ook zijn de machinisten zorgvuldig geselecteerd. “Ze moeten rustig rijden – maximaal 120 kilometer per uur – om te voorkomen dat het eten en drinken door de trein zal schuiven bij een bocht of op een hobbelig gedeelte. Je merkt er dan ook niks van als je achteruit rijdt. De treinen zijn helemaal ingericht op een rustige en aangename rit.”

‘Mensen ervaren gezonde spanning, omdat het iets bijzonders is dat tot de verbeelding spreekt’

Het is iets bijzonders

”Onze gasten zien deze ervaring ook niet als enkel uit eten gaan, het is echt een uitje. De sfeer in de trein is elke keer weer gezellig. Ook ervaren onze gasten gezonde spanning, omdat het iets bijzonders is dat tot de verbeelding spreekt.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©Train Charter Events

De eerste rit vertrekt rond 17.00 uur. Of er ook grapjes gemaakt worden als de trein vertraging oploopt? “Wij communiceren geen vertrektijd, maar spreken af hoe laat gasten op het station moeten zijn. Het is wel zo dat als we moeten vertrekken, we niet op de gasten kunnen wachten. Ze moeten dus echt op tijd op het perron zijn.”

Overname

“Eerder dit jaar werd duidelijk dat het slechter ging met de Dinner Train, maar het merk en concept werd eind augustus door ons overgenomen”, vertelt Tim. Er is bewust gekozen om de naam Dinner Train te behouden. Het aantal steden waar de Dinner Train gasten ontvangt, is teruggebracht naar 15 steden. Vanaf hier vertrekken zij wel meerdere malen in het jaar. Ook het menu en de service is aangepakt.

Winnen!

[Deze win-actie is gesloten]

Wil jij ook kans maken op een diner voor twee personen (excl. drankjes) in de Dinner Train? Dat kan! Schrijf je hieronder in voor de winactie en wie weet ben jij de gelukkige… De winnaar wordt maandag 25 november bekend gemaakt via de Facebookpagina van indebuurt Nijmegen.

[Deze win-actie is gesloten]

Kijk hier voor meer informatie over de geplande steden of om tickets te boeken >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dinner Train. Meer over Dinner Train ontdekken?

Dinner Train restaurants en horeca

Graadt van Roggenweg 328, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.