Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Spelen en ravotten: dit doe je tijdens het zomerprogramma van Tivoli bij Nijmegen

Aangeboden door Tivoli 29 juli 2020

De zomervakantie is begonnen, tijd voor leuke dingen! Gelukkig hoef je daar niet ver voor te reizen. In Berg en Dal vlakbij Nijmegen vind je namelijk Amusementspark Tivoli. Kinderen kunnen zich daar helemaal uitleven en er is nu ook nog een superleuk zomerprogramma. 

Achtbaan, buggy’s en midgetgolf

Vooral voor kinderen tot een jaar of tien is Amusementspark Tivoli een heerlijke plek. Het park is overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk en je hoeft meestal niet lang te wachten. Er is veel te beleven en kinderen raken niet uitgespeeld. Zo kun je bijvoorbeeld in de achtbaan, in een zweefmolen, scheuren in de botsauto’s, springen op een luchtkussen, in de draaimolen, spelen in de buggy’s, in de treintjes, golfen op de midgetgolfbaan en nog veel meer!

Ook als het regent

Spelen bij Amusementspark Tivoli kan voornamelijk in de open lucht. Maar, ook als het regent kun je je goed vermaken! Er is namelijk ook een binnenspeeltuin, Circus Fun City. De binnenspeeltuin heeft airco en als het warm is kun je buiten lekker spetteren op de buikschuifbaan zodat je heerlijk kunt afkoelen.

Amusementspark Tivoli
(Beeld: Amusementspark Tivoli)

Ook voor de kleintjes

Als je denkt dat je bij Amusementspark Tivoli alleen botsauto’s en glijbanen vindt heb je het mis. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven! Zo is er een speciaal ingericht dreumeshofje met een babyschommel, zandbak en speelhuisje met glijbaan. Ook het Vliegende Piraatje is leuk voor de kleintjes. Je vliegt omhoog en omlaag in een zeemeermin, stoere piratenboot of vis.

Tivoli
(Beeld: Amusementspark Tivoli)

Toffi en Toffi

In de zomervakantie is er dagelijks entertainment in het pretpark. Zo kun je met mascottes Tiffi en Toffi op de foto tijdens een speciale meet en greet. Toffi heeft een eigen show in de speciaal hiervoor ingerichte showtent en er zijn regelmatig leuke workshops in het park. Ook kun je een en samen met Tiffi en Toffi genieten van een lunch of diner. En na afloop mag je natuurlijk met deze twee helden op de foto.

Bezoek amusementspark Tivoli

Een bezoek aan het park is dit seizoen wel even anders, maar zeker net zo leuk én voordelig. In verband met een maximaal aantal bezoekers per dag moet je wel vooraf even tickets reserveren. Een entreeticket koop je al voor tien euro. Dat wordt een leuke en voordelige dag uit!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tivoli. Meer over Tivoli ontdekken?

Tivoli pretparken

Geopend10:00 - 17:00

Oude Kleefsebaan 116, Berg en Dal

Bekijk meer:pretparken

adv.