Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Speciaal voor de koters: leuke kinderabonnementen in Nijmegen

Door Eveline de Boer 15 januari 2020

Hebben jouw kinderen ook last van het ‘nog-een-keertje’ syndroom? Als je eenmaal ergens bent geweest zijn ze fan en willen ze elke keer weer terug. Zo sta je dus ineens elk weekend op de schaatsbaan, in de springhal of in de buitenspeeltuin. Gelukkig zijn er veel kinderabonnementen waardoor deze uitjes wel tijd, maar nauwelijks geld kosten! Hier een lijstje met een aantal Nijmeegse kindvriendelijke activiteiten waar je óók een abonnement kan afsluiten.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatsen

Is jouw kleintje een held op het ijs? Als jouw kinderen het liefst elk weekend op het ijs staan, overweeg dan eens een seizoens- of 10 rittenkaart. De kids kunnen al een heel seizoen schaatsen voor 146,10 euro. Iets teveel van het goede? Je kan ook kiezen voor een 10 rittenkaart. Dan betaal je voor 10 bezoekjes van je kind, maar 52,65 euro. Meer informatie over een kinderabonnement vind je hier.

(Foto: Triavium)

Meer over Triavium schaatsbaan ontdekken?

Triavium schaatsbaan sportcentra

Gesloten09:00 - 17:00

Van Rosenburgweg 2, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Zwemmen 

Niet zo’n fan van kou en ijs? Dan is een abonnement bij het zwembad misschien iets voor jullie! Kunnen zij lekker spartelen in het water terwijl jij rustig een boekje leest aan de kant. Of er lekker bij plonst natuurlijk. De sportfondsenbaden in Nijmegen hebben verschillende aantrekkelijke abonnementen.

Een twaalf badenkaart voor zes maanden kost voor de kleine 50 euro, voor een kwartaalabonnement onbeperkt zwemmen betaal je 140 euro en een SpartelClub abonnement voor één baby of peuter en één begeleider kost voor twaalf keer badderen 100 euro. Extra handig: met deze abonnementen kun je zowel bij het Erica Terpstra als het Sportfondsenbad Nijmegen-West terecht. Alle info vind je hier.


Meer over Sportfondsenbad Nijmegen-West ontdekken?

Sportfondsenbad Nijmegen-West zwembaden

Planetenstraat 65, Nijmegen

Bekijk meer:zwembaden

Meer over Erica Terpstrabad Nijmegen ontdekken?

Erica Terpstrabad Nijmegen zwembaden

Kwakkenbergweg 25, Nijmegen

Bekijk meer:zwembaden

Jumpsquare

Voor alle kinderen met energie teveel: Jumpsquare. Ouders, als je ze hier even los laat gaan heb je er daarna geen kind meer aan! Heeft jouw kleine een wekelijkse uitlaatklep nodig? Dan is het abonnement voor drie maanden ideaal. Iedereen vanaf zeven jaar mag dan namelijk onbeperkt langskomen om lekker te springen, salto’s te maken, rond te rennen en plezier te maken. Wat dat kost? 99 euro. Alle informatie vind je hier.

❗❕NIEUW BIJ JUMPSQUARE NIJMEGEN❗❕Vanaf vandaag kan je bij ons ook 30 minuten en 90 minuten jumpen! 🤸‍♂️🤸‍♀️Dus vind je een uurtje net iets te lang of te kort? Dan is dit de ideale oplossing! 🤸‍♂️🤸‍♀️

Posted by Jumpsquare on Monday, 9 July 2018


Meer over Jumpsquare Nijmegen ontdekken?

Jumpsquare Nijmegen speeltuinen

Industrieweg 103, Nijmegen

Bekijk meer:speeltuinen

Speeltuinen

Vanaf 4 april kun je weer terecht bij Speeltuin Leemkuil. Deze heerlijke buitenplaats voor kinderen is natuurlijk perfect voor een zonnige dag. Voor slechts 16,70 euro per kind heb je in 2020 met je abonnementenpas tijdens de openingsuren toegang tot speeltuin de Leemkuil én speeltuin Brakkefort. En dat is ideaal voor zowel ouder als kind: ouders genieten van het zonnetje op een bankje, terwijl de kinderen druk zijn met alles wat er te beleven is in de speeltuin. Meer informatie vind je hier.

(Foto: de Leemkuil)

Meer over Speeltuin De Leemkuil ontdekken?

Speeltuin De Leemkuil speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Luciaweg 2, Nijmegen

Bekijk meer:speeltuinen

Meer over Speeltuin Brakkefort ontdekken?

Speeltuin Brakkefort speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Kanunnik Mijllinckstraat 72, Nijmegen

Bekijk meer:speeltuinen

Bibliotheek

Is jouw koter een echte boekenwurm? Bij de Bibliotheek in Nijmegen kun je voor je kinderen een voordelig abonnement afsluiten. Tot en met 18 jaar is dit helemaal gratis! Kinderen mogen als ze lid zijn onbeperkt lenen. Wat helemaal handig is, is dat je boeken kan lenen en inleveren bij alle vestigingen in Nijmegen. Ga bijvoorbeeld eens langs bij de onlangs verbouwde vestiging aan de Muntweg, inclusief super leuke kinderhoek. Check alle vestigingen via de website.


Meer over Bibliotheek Muntweg ontdekken?

Bibliotheek Muntweg bibliotheken

Gesloten14:00 - 18:00

Muntweg 207, Nijmegen

Bekijk meer:bibliotheken

Lees ook:

Het eerste Vierdaagsenieuws: het inschrijfgeld is opnieuw flink verhoogd

Het eerste Vierdaagsenieuwtje van het jaar is daar, lieve mensen. En dat nieuwtje heeft alles te mak...

Dit zijn de open dagen van middelbare scholen in Nijmegen in 2020

Wordt jouw kind, neefje of nichtje binnenkort een brugpieper en wil je graag mee naar alle open dage...

5 x leuke dingen doen met je kids bij Triavium

Ben je op zoek naar een uitje voor de hele familie en heb je zin in in iets actiefs? Dan ben je bij ...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.