Speciaal voor de haters: anti-Valentijnsdagtips

Door Sophie van den Boogaard 13 februari 2018

Is het net uit met de liefde van je leven, is het misschien niet eens ooit aan geweest met de liefde van je leven, óf is de liefde van je leven überhaupt nergens te bekennen? Dan heb jij vast een )*!^@#$E%hekel aan Valentijnsdag. We feel you. Dit kun je doen om je dag leuk te maken!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Werk je in het zweet

via GIPHY

Ze zijn vandaag overal, die tortelduifjes, behalve in de sportschool! Even lekker gas geven, muziek lekker hard, even strak worden voor als je prins of prinses straks wel om de hoek komt kijken. Alles geven!

Ga winkelen

via GIPHY

Het is een cliché, maar dat is het niet voor niks. Besteed eens wat aandacht aan jezelf, iemand moet het doen! Koop dat tweedehands jurkje, neem die nieuwe lamp mee, en haal die veel te dure gezichtscrème. Jij hoeft vanavond geen duur etentje te betalen dus het kan best.

Ga naar de snackbar

via GIPHY

We houden er allemaal van, een lekkere snack. En vandaag is zo’n dag dat je het jezelf mag gunnen. Loop de friettent in en bestel een patatje oorlog, jopie of speciaal. Bon apetite!

Lasergamen

via GIPHY

Kun jij vandaag je ex wel schieten?! Ga dan lekker lasergamen en reageer je woede af. Even lekker uitkuren was nog nooit zo fijn.

Opruimen

via GIPHY

Lekker schoon schip maken doe je door je huis op te ruimen. Waar anderen hun nestbouwdrang voeden met knusse nieuwe dekentjes, breng jij jouw onbenutte huisraad lekker naar de tweedehandswinkel. Muziek hard aan, en jouw Valentijnsdag is compleet!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.