Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Recreatief zwemmen in het Goffertbad: vanaf deze dag mag het weer

Door Babs Bingen 2 juli 2020

Goed nieuws voor waterratten: het Goffertbad in Nijmegen gaat weer open voor recreatieve zwemmers. Hier lees je alles dat je moet weten over buiten zwemmen in het sportfondsenbad.

‘We mogen weer’, schrijft het Sportfondsenbad op Facebook! Het buitenzwembad in Nijmegen heeft namelijk goed nieuws te melden. Tot nu toe mochten alleen jonge kinderen er nog recreatief zwemmen. Maar vanaf 13 juli is iedereen weer van harte welkom!

Recreatief zwemmen Goffertbad 2020. We mogen weer, jullie zijn vanaf maandag 13 juli weer van harte welkom, om…

Posted by Sportfondsenbaden Nijmegen on Wednesday, 1 July 2020

Voorwaarden zwemmen Goffertbad

Er zit wel een aantal voorwaarden aan. Zo morgen er maximaal 775 kinderen en 225 volwassenen toegelaten worden. Ook moet je nog steeds van tevoren even reserveren. Dat kan gemakkelijk op deze pagina van de website van het zwembad. Kies je voor een bepaalde tijd, dan kan je deze niet meer wijzigen.

Let op: de algemene richtlijnen tegen een verdere verspreiding van het coronavirus gelden nog steeds. Vermijd dus drukte, houd anderhalve meter afstand en blijft thuis als je verkoudheidsklachten hebt. Geef elkaar ook in het water de ruimte.

Banen zwemmen kan nog steeds

Banen zwemmen in het Goffertbad kan al sinds 21 mei. Dat gebeurt op andere tijden dan het recreatieve zwemmen. Zwemmers moeten daarvoor ook nog steeds een plekje reserveren. Je kiest een tijdsblok van 40 minuten. Ben je te laat, dan blijft je eindtijd staan.

Het buitenbad van Sportfondsenbad West blijft voorlopig nog gesloten. Binnen zwemmen kan daar wel. Ook daarvoor moet je reserveren.

Liever zwemmen in natuurwater?:

buiten zwemmen in Nijmegen

Lekker afkoelen: 11 x buiten zwemmen in Nijmegen doe je hier

Verkoeling, please! Dat is het enige wat wij kunnen denken als de temperaturen boven de 25 graden ui...

Meer over Openluchtzwembad de Goffert ontdekken?

Openluchtzwembad de Goffert zwembaden

Gesloten10:00 - 19:00

Goffertweg 22, Nijmegen

Bekijk meer:zwembaden

Meer over

Doen Nieuws

adv.