Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oud en nieuw in Nijmegen: alle feestjes op een rij

Door Iris de Wijs 16 december 2019

De pepernoten lagen einde zomer al in de winkels. Daar begonnen de feestkriebels stiekem al. Nu zijn de feestdagen écht nog op steenworp afstand en daarmee ook de bekende oudjaars dilemma’s. Wat ga je eten? Wat doen je aan? En nog belangrijker: waar dans je het nieuwe jaar in? Wij helpen je op weg en zetten hier de leukste feestjes tijdens oud en nieuw in Nijmegen op een rijtje om je wat inspiratie te geven.

Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

Subcultuur NYE

Ze waren wat later met de aankondiging van hun evenement tijdens oud en nieuw in Nijmegen maar: daar is ‘ie weer! Het welbekende nieuwjaarsfeestje van Subcultuur. Net zoals vorige jaar feest je tot in de vroege uurtjes van nieuwjaarsdag. Subcultuur is van 00:00 tot 06:00 in De Lindeberg. Met verschillende DJ’s is er voor iedereen wat! Hoewel ze er misschien laat bij waren, vliegen de tickets vanaf 32,50 euro als warme broodjes over de toonbank bij een trekpleister als deze. Wees er dus snel bij!

Posted by Subcultuur on Tuesday, 12 November 2019


Meer over Lindenberg Huis voor de Kunsten ontdekken?

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Geopend09:00 - 23:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Drift Nieuwjaarsdans

Drift Nieuwjaarsdans is de klapper op de vuurpijl met oudjaarsnacht. Dit evenement mag absoluut niet ontbreken in het lijstje van de leukste feestjes tijdens oud en nieuw in Nijmegen. Drift kent al veel feestjaren, maar deze editie knallen ze nog grootser het nieuwe jaar in. Dit doen ze met niemand minder dan… ‘tromgeroffel’: Job Jobse!  In stadsschouwburg De Vereniging til je van 00:30 uur tot 07:00 uur je voetjes van de vloer. Tickets kopen? Dat kan hier. Als ze uitverkocht zijn, kun je het op Ticketswap proberen.

Posted by Drift – Om te dansen on Friday, 1 November 2019


Meer over Stadsschouwburg en de Vereeniging ontdekken?

Stadsschouwburg en de Vereeniging theaters

Gesloten09:30 - 17:30

Keizer Karelplein 32H, Nijmegen

Bekijk meer:theaters

The Tribe New Years Eve

Voor de echte ravers onder ons is The Tribe het perfecte begin van 2020. Gooi je verleidelijke techno-moves in de strijdt op dit sexy feestje. Jaag al je goede voornemens voor 2020 meteen weer de deur uit. Net zoals vorig jaar creëren ze hun vertrouwde zwoele vibe met hun bekende dj’s zoals o.a. Children of Valis, Doris Nicholas en ZaZa. Van 00:30 tot 06:00 dans je in de Brebl de sterren van de hemel. Deze wil je niet missen! De tickets gaan vanaf 22,79 euro en vind je hier.

Posted by THE TRIBE on Monday, 28 October 2019


Meer over Brebl ontdekken?

Brebl restaurants en horeca

Waalbandijk 14 E/F, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Planet Bauhauz

Je nieuwjaar beginnen met Planet rose én Bauhauz? Dat kan! Samen slaan zij de handen in elkaar tijdens oud en nieuw. Hier beleef je een avond voor in de boeken. Voor een maximale climax houdt Planet Bauhauz hun line-up nog even geheim. Spannend! Deze knalfuif is dit jaar in onze Cultuurspinnerij de Vasim. Vanaf 00:30 gaan hun deuren open voor al het feestgespuis om tot 07:00 het dak eraf te blazen met vette dance en techno beats. Een normale ticket scoor je voor 27,50 euro.

Posted by bauhauz on Thursday, 31 October 2019


Meer over Stichting Cultuurspinnerij de Vasim ontdekken?

Stichting Cultuurspinnerij de Vasim overige bezienswaardigheden

Winselingseweg 41, Nijmegen

Bekijk meer:overige bezienswaardigheden

Terug Naar Toen NYE Special

Onder het genot van alle 90’s en 00’s-hitjes aftellen met een glaasje champi? Dat doe je dit jaar in Van Buren. Hier kun je vanaf 22:00 uur al terecht en feest je tot 06:00 uur in de ochtend. Meezingen tot je niet meer kunt is hier eerder de maatstaf dan een uitzondering. Shake en schuur het oudjaar van je af en reis weer even terug naar toen. De early birds en normale tickets zijn helaas al uitverkocht. De late tickets zijn ongeveer 41 euro en nog beschikbaar!

Posted by Terug Naar Toen on Monday, 23 September 2019


Meer over Café van Buren ontdekken?

Café van Buren cafés

Geopend10:00 - 01:00

Molenstraat 89, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

WTFiber: NYE Brodown

Wild en woest: WTFiber NYE Brodown is hét bass evenement in Nijmegen met oud en nieuw. Ze blazen het nieuwe jaar in met liquid, neuro en dancefloor vibes. Je gaat hier los met Mefjus ft. MC Maksim, Icicle, Skantia, Crissy criss en nog veel meer! Een feestje vol vrolijke chaos en gekkigheid dus. In Doornroosje trappen zij af van 00:00 tot 07:00. Tickets voor dit evenement zijn niet de duurste: vanaf 22 euro heb je al een early bird te pakken. Basstastisch!

Posted by WTF on Wednesday, 13 February 2019


Meer over Poppodium Doornroosje ontdekken?

Poppodium Doornroosje cafés

GeopendHele dag

Stationsplein 11, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

3G NYE: Tales Of The Three Sisters

In de verschillende zalen van de Drie gezusters ga je stijlvol het nieuwe jaar in. Hier vier je oud en nieuw in een sprookje. Met dit thema toveren ze nieuwjaar tot een nacht om niet meer te vergeten. De Heidi’s Skihut is een sprookjesbos, in De Drie Gezusters dans je met prinsessen en in de Basement vind je de Big Bad Wolf. Dit feestje begint al om 21:00. Tijdens oudjaarsavond tel je hier dus gezellig samen af tot het nieuwe jaar en pop je bubbels tot 06:00 in de vroege ochtend. Ticketprijzen gaan vanaf 19 euro!

Posted by Drie Gezusters Nijmegen on Wednesday, 30 October 2019


Meer over Drie Gezusters Nijmegen ontdekken?

Drie Gezusters Nijmegen discotheken

Gesloten20:00 - 04:00

Molenstraat 79, Nijmegen

Bekijk meer:discotheken

NYE NDRGRND

Posted by Ndrgrnd Nijmegen on Friday, 8 November 2019

Ook bij de NDRGRND gaat het tijdens oud en nieuw los. Leuk: er staat een sprankelend glaasje voor je klaar om te proosten op 2020. Dj Vilosov zal ervoor zorgen dat je de feestcalorieën er lachend vanaf swingt met lekkere hits, tunes en stampende beats. Dress to impress, deze avond! De garderobe is gratis, dus extra platte (dans-)schoenen meenemen is geen probleem. Dit geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld colberts. De prijs is 10,00 euro. Vanaf 1:00 uur gaat het los. Kaarten koop je aan de bar.


Meer over NDRGRND ontdekken?

NDRGRND cafés

Vandaag gesloten

Molenstraat 99a, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Toon’s NYE party

Posted by Toon on Wednesday, 13 November 2019

Ook dit jaar organiseert Toon weer een hele vette New Year’s Eve party! Vanaf 23.00 uur zijn ze geopend om vervolgens om 00.00 uur samen te proosten op een nieuw jaar! Daarna knallen ze tot in de late uurtjes door om 2020 te beginnen op de enige goede manier: met een top feest! Let op: de minimum leeftijd om binnen te komen is 23. Tickets kosten 17,50 en koop je hier.


Meer over Toon ontdekken?

Toon cafés

Geopend11:00 - 00:00

Mariënburg 68, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Goud of Nieuw

Posted by BAR 2 on Thursday, 17 October 2019

Bij BAR 2 vieren ze op dinsdag 31 december de laatste keer in 2019 Dilemma Dinsdag! Je hebt deze keer de keuze uit Goud of Nieuw! Met een goud kaartje krijg je de hele avond gratis champagne. Bij een nieuw kaartje heb je de hele avond shots voor maar 2 euro. Beide tickets zijn all inclusive waarbij je bier, wijn en fris de hele avond bestelt. Kom jij met de barvrouwen van BAR2 het oude jaar goed afsluiten, en het nieuwe jaar goed beginnen? De early bird kaartjes, of je nu goud of nieuw kiest, kosten 29,50 euro! Als deze uitverkocht zijn, kosten de regular kaartjes 35 euro. Die zijn ook te koop aan de bar.


Meer over BAR 2 ontdekken?

BAR 2 bars

Gesloten20:00 - 04:00

Molenstraat 85, Nijmegen

Bekijk meer:bars

Temptation Malle Babbe

Posted by Malle Babbe Café on Tuesday, 15 October 2019

De goede voornemens beginnen pas volgend jaar. Laat je dus nog een keer verleiden tot een heerlijk biertje bij Malle Babbe! Oud en nieuw in Nijmegen wordt namelijk bij de Malle Babbe gevierd in temptation style! Sta je wel open voor een beetje verleiding? Entree vóór 23:00 uur kost 6 euro en na 23:00 uur 11 euro.

Dezelfde prijzen gelden ook voor de feestjes tijdens oud en nieuw bij de Stretto.

Heb je aan één locatie niet genoeg en wil je pendelen tussen meerdere zaken in de Molenstraat? Voor 37,50 euro zijn passe partout tickets te koop waarmee je toegang hebt tot: Drie Gezusters, Heidi’s Skihut, Café Stretto, El Sombrero en Malle Babbe Café. Koop hier je kaarten.


Meer over Café Sjors & Sjimmie ontdekken?

Café Sjors & Sjimmie cafés

Vandaag gesloten

V, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

NYE Café Sjors & Sjimmie

Posted by Café Sjors & Sjimmie Nijmegen on Monday, 22 July 2019

Bij Café Sjors & Sjimmie ga je knallend het nieuwe jaar in! Met iedereen die het in stijl maar wel ongegeneerd wil vieren, maar niet tussen de tieners wil staan. De voetjes gaan van de vloer op de lekkerste feestmuziek. Kom jij samen met ons het glas heffen om te proosten op 2020? Het feestje tijdens oud en nieuw in Nijmegen bij Café Sjors & Sjimmie heeft een minimum leeftijd van 21. Handig: dit jaar is er een groepsticket. Voor de hele vriendengroep (10 personen) toegang, voor maar 100 euro. Daarmee bespaar je 25 euro ten opzichte van normale tickets. Tickets zijn hier te koop.


Meer over Waalhalla ontdekken?

Waalhalla sportcentra

GeopendHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Rewind

Posted by Rewind on Friday, 4 October 2019

2020 wordt bij Waalhalla ingeluid met het feestje Rewind. Oliebollen, champagne, al je beste vrienden en vriendinnen en als je daar dan ook nog eens kilo’s confetti, CO2 en de lekkerste hits van toen en nu bij optelt, kan het niet anders dan een knallende start van 2020 worden! Vanaf 00:30 uur ben je welkom. Kaartjes kosten 31,95 euro en koop je hier.

Update: de kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Probeer via TicketSwap een kaartje te kopen.


Meer over Café van Ouds ontdekken?

Café van Ouds cafés

Geopend16:00 - 02:00

Augustijnenstraat 33, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Van Ouds & Nieuw

Posted by Café Van Ouds Nijmegen on Sunday, 10 November 2019

Vier het nieuwe jaar als van ouds! Met oliebollen, bubbels, proosten, zoenen, feest, muziek en drankjes bij Van Ouds & Nieuw. Koop je kaart op tijd en verzeker je van een mooi feestje! Voor 15,00 euro krijg je bij binnenkomst een heerlijk glas bubbels en een dikke nieuwjaarszoen. Vanaf 00:30 uur ben je welkom, het feestje gaat door tot 06:00 uur. Kaarten scoor je hier.


Meer over Het Sprok ontdekken?

Het Sprok restaurants en horeca

Waaldijk 9, Bemmel

Bekijk meer:restaurants en horeca

Oud en nieuw op het Sprok

Posted by Feesten voor 45+ on Tuesday, 20 August 2019

Bij het Sprok is iedereen met de leeftijd van 45+ welkom om tijdens oud en nieuw welkom voor oliebollen, bubbels, bijzondere acts en muziek, heel veel muziek! In de bovenzaal draaien de hits van toen en nu: pop, disco en danceclassics. Heb je een verzoekje? In de bovenzaal kun je terecht met jouw favoriete dansplaat (niet allemaal tegelijk). De benedenzaal wordt gevuld met disco-house, house en houseclassics. Tickets kosten ongeveer 28 euro en koop je hier.


Meer over Café ’t Haantje ontdekken?

Café ’t Haantje cafés

Geopend12:00 - 02:00

Daalseweg 19, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café ’t Haantje

Bij dit gezellige café aan de Daalseweg swing je lekker het nieuwe jaar in. Extra leuk: hier 2020 beginnen is hartstikke voordelig. Entree is namelijk helemaal gratis. Vanaf 24.00 uur ben je welkom om er een onvergetelijke avond van te maken!

Posted by Café 't Haantje on Wednesday, 11 September 2019

Hebben we er eentje gemist?

Dat kan! Laat het ons dan even weten, dan vullen wij dit lijstje weer aan. Dankjewel!

Misschien vind je dit ook leuk om te weten:

date

Eerste date? In deze Nijmeegse kroegen zit je goed

Binnenkort een eerste date? Spannend! Die wil je natuurlijk echt laten slagen. Maar waar in Nijmegen...
Kroegen Nijmegen

7 steengoede kroegen volgens Nijmeegse locals

De beste tips komen van locals, want wie in een stad woont en leeft kent vaak de leukste plekken. In...

Speciaalbier drink je in deze bruine kroegen in Nijmegen

Nijmegen staat bekend om de hoge mate van consumptie van speciaalbieren. We hebben een meerdere spec...
Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

adv.