Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Nijmegen kun je nú al oliebollen eten

Aangeboden door Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga 4 oktober 2019

Nu de dagen weer korter worden, de bladeren van de bomen vallen en de temperaturen dalen, krijgen wij alweer zin in de feestdagen. En wie aan feestdagen denkt, denkt aan oliebollen. Om alvast in de sfeer te komen hoef je gelukkig niet te wachten tot eind december: bij Banketbakkerij Looijenga zijn de oliebollen namelijk nú al verkrijgbaar.

Het is inmiddels een vaste traditie geworden: tijdens de najaarskermis in Nijmegen eet je oliebollen bij Looijenga. Van zaterdag 5 oktober tot en met zondag 13 oktober bakken zij buiten in hun oliebollenkraam verse oliebollen. Jummie!

Proef de oliebollen van Looijenga

“Voor ons is het een goede voorbereiding op die leuke week tussen kerst en oudjaarsdag. Wat doet de bloem dit jaar, hoe zijn de rozijnen … Het blijven natuurlijk natuurproducten,” vertelt Goos Jan Looijenga. “We kunnen samen met Nijmegenaren alles uittesten. Kom lekker proeven!”

Elke dag verse oliebollen

Je vindt de oliebollenkraam van zaterdag 5 oktober tot en met zondag 13 oktober vóór het pand van Banketbakkerij-Chocolaterie Looijenga. Elke dag bakken zij van 12.00 tot 17.00 uur heerlijke verse oliebollen, en op zaterdag zelfs van 10.00 tot 16.00 uur.

Oliebollen bij Looijenga (Foto: Looijenga)


Meer over Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga ontdekken?

Banketbakkerij-chocolaterie Looijenga

bakkers

Gesloten08:30 - 17:30

Berg en Dalseweg 90, Nijmegen

Bekijk meer:bakkers

adv.