Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke nieuwe traditie op derde kerstdag in Nijmegen: een onbeperkt snackdiner

Door Eveline de Boer 7 november 2019

Ben jij die doorsnee kerstgewoontes ook wel een keer zat? Dan hebben we écht wat voor jou! Op derde kerstdag opent Het Grote Snackfestijn de deuren voor iedereen die onbeperkt en schaamteloos frikandellen, kroketten, kaassoufflés en friet wil eten! Where do we sign up!? 

Weg met die cliché tradities

”Na het grote succes van vorig jaar komt het Snackfestijn dit jaar naar de Brebl in Nijmegen”, vertelt organisator Lennard Groenenboom. Er is voor ongeveer 150 tot 200 mensen plaats om aan lange, gezellige tafels met vrienden derde kerstdag groots te vieren.

”Na twee dagen kerst met familie en vaak culinair eten hebben veel jongeren op derde kerstdag gewoon behoefte aan een leuk, informeel kerst moment met vrienden”. En dit bleek wel, want het evenement was vorig jaar een enorm succes! 

Menu

”Om de doorsnee kerstgewoontes te doorbreken hebben we voor een kerstmenu gekozen dat eigenlijk volledig botst met alle kerstgewoontes die we gewend zijn. De gasten zullen tijdens het diner onbeperkt kunnen genieten van friet en 14 soorten snacks, gecombineerd met of zonder broodjes” vertelt Lennard. Nu is snacken natuurlijk niet zo gezond, maar voor één keertje zo’n avond frikandelletjes eten moet wel kunnen. 

Silent Disco

Het is duidelijk: deze avond val je compleet in de snackhemel. Maar er is meer dan dat. Je kan je namelijk ook ontzettend vermaken in de silent disco. Je hebt de keuze uit drie kanalen van house- en technobeats tot meezingers en hits uit de jaren ’70 tot en met ’90.  Er is voor ieder wat wils, dus gooi die voetjes maar van de vloer!

Tickets

Denk je nu: waar was dit evenement mijn hele leven?! Een kaartje voor een avondje onbeperkt ongezond genieten kost 20 euro en koop je hier. Groepstickets kosten maar 17,50 euro. Leuk: als je een groepsticket koopt krijg je ook nog een flesje prosecco erbij. Toch liever op de gezonde tour? Je kunt voor 10 euro ook een los ticket kopen voor de silent disco.

Lees ook:

Breaking: dit gaat er gebeuren met Winkelcentrum Dukenburg

Grote veranderingen op komst voor het grote Winkelcentrum in Dukenburg, lezen we op de website van d...

Update renovatie Waalbrug: dít is wat er 24 uur per dag allemaal gebeurt

De renovatie van de Waalbrug is in volle gang. Heb jij ook weleens afgevraagd waar nou precies zo ha...

Even de brug over: 8 x lekker uit eten bij restaurants in Lent

We krijgen spontaan keuzestress als we een leuke plek zoeken om een avondje fijn te dineren in Nijme...

adv.