Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terrassen als buiten de bladeren vallen: hier in Nijmegen kan het

Aangeboden door Bistrobar Berlin 25 september 2019

Dat je bij Bistrobar Berlin lekker kunt eten, is in Nijmegen en ver daarbuiten inmiddels wel bekend. Met vermeldingen in de Lekker500 en de Michelingids ben je culinair goed onder de pannen bij dit leuke restaurant in Nijmegen-Oost. En, stel je wilt nog lekker buiten zitten deze herfst, dan is dat sinds kort bij Bistrobar Berlin ook mogelijk!

Nieuw overkapt terras in Nijmegen

Ondernemers Frank Goossens en Thijs van Gastel overkapten het terras aan de Daalseweg, waardoor ook tijdens de nazomerdagen en eerste herfstachtige avonden het heerlijk toeven is aan de meest levendige straat van Nijmegen-Oost. Zie jij jezelf al zitten? Laat je verrassen door de vernieuwende gerechten en waan jezelf even in de meest creatieve broedplaats van West-Europa: Berlin.

(Foto: Bistrobar Berlin)

Fridays on Vinyl: dansen en borrelen na het diner

Naast de nieuwe terrasoverkapping is er nog meer nieuws te beleven bij Berlin. De Bistrobar zit namelijk niet stil: vanaf eind september kun je elke vrijdagavond na het diner nog dansen en borrelen tijdens de Fridays on Vinyl nights, waarbij hapjes, cocktails en lekker dansbaar vinyl de zaak versiert. Hier ben je écht een avondje uit!


Meer over Bistrobar Berlin ontdekken?

Bistrobar Berlin restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Daalseweg 15, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.