Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Nijmegen maak je prachtige herfstwandelingen

Aangeboden door Boscafé Zweef Inn 30 september 2019

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Fit blijven? Of gewoon omdat je het leuk vindt? Wat je reden ook is, niets gaat boven een herfstwandeling in het bosrijke gebied van Nijmegen en omstreken. En voor of na je wandeling strijk je natuurlijk neer bij het prachtige Boscafe Zweef Inn voor een warme kop koffie, lekkere lunch of stevige borrel.

Je hebt het verdiend!

Stel je voor: je werkweek zit erop, het is zaterdagochtend, je trekt fanatiek je wandelschoenen aan en vertrekt richting het bos. Terwijl je over het brede zandpad loopt kraken de bladeren onder je voeten. Je voelt de warme nazomerzon door de bomen op je gezicht. Het zandpad wat je volgt brengt je naar Boscafe Zweef Inn. Daar wacht een enthousiaste jongedame je al op met een warme chocolademelk met slagroom of een lekker winters bokbiertje. Die heb je verdiend! Daarna zak je lekker onderuit bij de open haard. Wat een zaterdag!

Diverse wandelroutes vanaf Boscafe Zweef Inn

Tijdens de herfst zijn de diverse routes te volgen vanaf Boscafe Zweef Inn nog veel mooier. Geen zin in een wandeling? Geen probleem! Bij de Zweef Inn zijn ze voorzien van verwarmde kussens aan de gevel. Zo kun je genieten van het uitzicht met verwarmde billen. Ideaal toch? Verder zijn ze voorzien van een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Met een overdekt terras en heaters kun je hier ook nog eens terecht voor je verjaardagsborrel, familiereünie, bedrijfsuitje enzovoort. Bij Boscafe Zweef Inn is genoeg te beleven!


Meer over Boscafé Zweef Inn ontdekken?

Boscafé Zweef Inn restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:00

Groesbeekseweg 55A, Malden

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.