Dromen over de mooiste dag van je leven op de Trouwbeurs bij de Meesterproef

Door Babs Bingen 7 maart 2018
De lente is (gelukkig) alweer bijna in zicht. Dat betekent dat ook het trouwseizoen in beeld komt. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en wil jij inspiratie opdoen? Dit weekend organiseert De Meesterproef een trouwbeurs.  Hoe gaat de mooiste dag van jóúw leven eruit zien?

Op zondag 11 maart waan je je in De Meesterproef in een waar trouw-Walhalla. Jij en je geliefde zijn van harte uitgenodigd om je te laten inspireren voor jullie grote dag. Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen over het organiseren van een bruiloft. Op de website van De Meesterproef lezen we dat er onder andere wijnleveranciers, fotografen en winkeliers met bruidsmode aanwezig zijn om al je vragen over het organiseren van een bruiloft te kunnen beantwoorden. Ook wordt er een modeshow georganiseerd met bruidsmode voor zowel mannen als vrouwen. Hoe wil jij eruit zien als je jouw partner het ja-woord geeft?

Het programma

Tussen 12:00 uur en 16:00 uur ben je welkom om langs de diverse stands te lopen om inspiratie over bijvoorbeeld het eten, de drank en de organisatie voor jouw bruiloft. Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) Robert Nas geeft daarnaast twee workshops (13:00 uur en 15:00 uur) over trouwen. Waar moet je bij het organiseren nou allemaal rekening mee houden? De modeshow met de laatste trends op het gebied van trouwmode bewonder je om 14:00 uur. Kortom: genoeg te beleven! En wat nou extra fijn is: de toegang is helemaal gratis!

 

Meesterproef

restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 00:00

Waalbandijk 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Doen Getipt