Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstmarkten, disco-boot en wijnproeven: dit is er dit weekend te doen in Nijmegen

Door Eveline de Boer 13 december 2019
Weeeeekend! Tijd om te genieten van je vrije tijd. En wat is er nou leuker dan genieten van Nijmegen! Er staan weer wat leuke evenementen op de planning: veel kerstmarkten, lekkere feestjes en een top 2000 pubquiz. Eerder maakten we al een lijstje met kerstmarkten in Nijmegen. Hier vind je de kerstmarkten die dit weekend in Nijmegen te vinden zijn én nog veel meer leuke evenementen.
Pagina 1/14
⟵ swipe swipe ⟶
Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven. Je vindt leuke producten bij de kraampjes. Ook kan je op de foto met de Kerstman of een rondje maken in de arrenslee. Er is gratis erwtensoep en gluhwein aanwezig. En voor de kleintjes is er een draaimolen. De kerstmarkt duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur.
(Flyer: Waterkwartier Nijmegen)

Kerstmarkt Dukenburg

Op zaterdag 14 december organiseert Creatief Centrum Nijmegen-Zuid ook een kerstmarkt. Je kunt er leuke dingen voor de kerst kopen zoals kerststukjes, kerstversieringen en cadeautjes voor onder de boom. Er zal ook een workshop zijn waar je je eigen kerstballen mag stippen (5 stuks) en een workshop ‘versier je eigen kerstboom met je eigen gestipte kerstballen’. Om zeker te zijn van een plaatsje kun je het beste van te voren inschrijven want vol = vol. Bel 024-3452113 om een plekje te reserveren. De kerstmarkt duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Cute Ornaments GIF by jecamartinez - Find & Share on GIPHY


Meer over Creatief Centrum Nijmegen-Zuid ontdekken?

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid gemeente en lokale diensten

Gesloten09:00 - 16:00

Tolhuis 44 - 44, Nijmegen

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

Start Nijmeegse Winterweken

De Nijmeegse Winterweken beginnen komende zaterdag 14 december en duren tot 5 januari. Samen met N.E.C. Maatschappelijk worden de Winterweken feestelijk geopend met een WinterWensBoom, bierproeverij en meer leuke activiteiten. In de acht meter hoge (!) WinterWensBoom kunnen kinderen een wens ophangen. N.E.C. zal op 5 januari een ‘elftal’ wensen selecteren en uit laten komen. Het hele programma van de Winterweken vind je hier.

(Flyer Nijmeegse Winterweken)

Kerstmarkt in het Kolpinghuis

Dit jaar vind je traditiegetrouw weer een kerstmarkt in het Kolpinghuis in Nijmegen. Op zaterdag 14 december wordt het Kolpinghuis omgetoverd en geniet je van kraampjes, een knutselhoek, warme erwtensoep of chocomel en prachtig gezang. De kerstmarkt duurt van 12.00 tot 16.00 uur. En om helemaal in de kerstgedachte te komen: alle opbrengsten gaan naar goede-doelenprojecten in Brazilië. Deze gezelligheid wil je niet missen!

Whipped Cream Drinking GIF by Hallmark Channel - Find & Share on GIPHY


Meer over Kolpinghuis ontdekken?

Kolpinghuis gemeentediensten

Gesloten09:00 - 18:00

Smetiusstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:gemeentediensten

Kerstmarkt bij Café Frowijn

Op 15 december organiseert Café Frowijn een kerstmarkt van 14.00 uur tot 18.00 uur. Extra leuk aan deze kerstmarkt is dat de opbrengsten naar het goede doel gaan. Café Frowijn zal zich inzetten voor Stichting Kleurfabriek Nijmegen. Deze stichting zet zich samen met bewoners van asielzoekerscentra in om laagdrempelige creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren, in een veilige en vertrouwde omgeving te organiseren.

Posted by Café Frowijn on Thursday, 5 December 2019


Meer over Café Frowijn ontdekken?

Café Frowijn cafés

Gesloten10:30 - 01:00

Pontanusstraat 51, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Wintermarkt bij de Smeltkroes

De creatieve makers van De Smeltkroes in Nijmegen gooien op zaterdag 14 december voor alle Nijmegenaren hun deuren open. Wees welkom op de Winterfair! Zo vlak voor de kerstvakantie trekken zij namelijk nog even alles uit de kast. Van 14.00 tot 19.00 geniet je van de wintermarkt op deze mooie plek. Je kunt er struinen door de werkplaatsen van ontwerpers, je laatste kerstcadeaus inslaan of aansluiten bij een originele workshops. Er valt ook genoeg te proeven en je kan bingoën onder leiding van DJ Zim K’Tomo! Op de Winterfair van De Smeltkroes geniet je de hele middag in winterse sferen!

Posted by De Smeltkroes on Friday, 15 November 2019


Meer over De Smeltkroes ontdekken?

De Smeltkroes zakelijke dienstverleners

Waalbandijk 16, Nijmegen

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Kerstmarkt bij Vincentius Vereniging Nijmegen

Dé vereniging die zich inzet voor armoede en eenzaamheid in Nijmegen organiseert ook weer een kerstmarkt op 14 december. De kerstmarkt duurt van 11.00 tot 16.00 uur rondom het plein van de Lidl in Horstacker. Er is natuurlijk muziek en er zijn activiteiten voor kinderen. Zo kan jouw kleine elfje mee met een ritje met de Kerstman terwijl jij geniet van het kijken bij de kraampjes.

Ugly Christmas Sweater GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Vincentius Vereniging Nijmegen ontdekken?

Vincentius Vereniging Nijmegen kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 12:00 |13:00 - 16:00

Horstacker 1451, Nijmegen

Bekijk meer:kringloopwinkels

Kerstmarkt Malvert

Op het plein van winkelcentrum Malvert vind je op 14 december gedurende de hele dag een kleinschalige kerstmarkt. Er zijn ongeveer 15 tot 20 kramen met kerstmuziek, lekkere hapjes en ook de kerstman komt even op bezoek. De kerstmarkt duurt van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Posted by Jumbo Malvert Nijmegen on Monday, 4 November 2019


Meer over Jumbo – Malvert ontdekken?

Jumbo – Malvert supermarkten

Gesloten08:00 - 20:00

Malvert 7023, Nijmegen

Bekijk meer:supermarkten

Eindejaarsproeverij

De Thiemeloods pakt samen met Lenkenswijn groots uit met de Eindejaarsproeverij! Op 14 december, tussen 14.00 uur en 18.00 uur heb je toegang tot het proeven van 35 wijnen, diverse hapjes en heerlijke speciaalbieren. Voor slechts 17,50 euro kan jij erbij zijn. Tickets scoor je hier.

Posted by Thiemeloods on Friday, 15 November 2019


Meer over Thiemeloods ontdekken?

Thiemeloods entertainment

Vandaag gesloten

Leemptstraat 34, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Oscillator 2019

Op 14 december vormt Doornroosje het decor voor Oscillator 2019. Voetjes van de vloer en samen met je vrienden de nacht in dansen! Even alle stress en zorgen van de week vergeten op het ritme van de muziek. Zin in? Tickets scoor je hier.

Posted by Oscillator on Tuesday, 27 August 2019


Meer over Poppodium Doornroosje ontdekken?

Poppodium Doornroosje cafés

GeopendHele dag

Stationsplein 11, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Disco-boot Xmas Party Nijmegen

Op 14 december kun je weer de boot pakken en de avond in dansen bij DISCO-BOOT. Dit keer met een heerlijk kerstsfeertje uit de jaren 70 en 80. Versierd met nostalgische kerst decoratie en gehavend met kerst-hits uit die tijd voorzien van een discobeat zijn zij er helemaal klaar voor. Nu jij nog! Tickets kosten 19,95 euro scoor je hier.

Posted by Disco-boot on Wednesday, 2 October 2019


Meer over DISCO-BOOT ontdekken?

DISCO-BOOT vrijetijd en uitgaan

Waalhaven, Nijmegen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Top 2000 pubquiz!

Op vrijdag 13 december wordt jou kennis over de lijst der lijsten getoetst bij BUUR. Weet jij alles over de top 2000? Dan kan je deze avond natuurlijk niet missen. Je kan meedoen met een team van 3 tot 6 personen. De kosten hiervan zijn vijf euro per persoon. Tipje: meedoen is gratis als je van tevoren een driegangenmenu komt eten! Opgeven voor de pubquiz kan door te mailen naar [email protected]

Posted by BUUR on Friday, 15 November 2019


Meer over Eetcafé BUUR ontdekken?

Eetcafé BUUR lunch

Gesloten10:00 - 22:00

Deken Hensburchstraat, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

‘Op blote voeten gaon’

De Bastei organiseert 14 december een Blotevoetenwandeling. Nog meer dan bij een gewone struintocht draait alles om contact en het besef van alles wat om je heen is. Je gaat een korte struintocht lopen van ongeveer drie kilometer in de Stadswaard. Contact met de aarde, jezelf en je medemens staat hierin centraal. Wandelen op blote voeten kan pijntjes verminderen, je slaapt er beter door en je krijgt er nog goede zin van ook! De wandeling begint om 10.15 uur bij het entreegebouw van De Bastei. Om ongeveer 12.45 uur is het afgelopen. Deelname kost € 15,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. Schrijf je hier in.

Posted by De Bastei on Monday, 9 December 2019


Meer over De Bastei ontdekken?

De Bastei musea

Gesloten12:00 - 17:00

Waalkade 83, Nijmegen

Bekijk meer:musea

Iets gemist?

Hebben wij een leuk evenement gemist of een kerstmarkt over het hoofd gezien? Tip deze dan in de comments op Facebook.

Lees ook:

Marikenstraat

Een trip naar Portugal, mascara’s en meer leuke aanbiedingen in Nijmegen

December is natuurlijk dé maand om te gaan shoppen. Of je nou cadeautjes wil scoren voor een geliefd...

Mag dat: het netje rond de kerstboom in het plastic afval gooien?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

9 x hier in Nijmegen koop je originele kerstversieringen

Het is weer tijd om de kerstsfeer in huis te halen. En daar weten Nijmeegse winkels wel raad mee. Er...
Pagina 1/14
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.