Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Nijmegen

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Nijmegen. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Vinylmarkt in de Thiemeloods

Beeld: Unsplash

Goede muziek, een drankje én een dansvloer: de ideale ingrediënten voor een gezellige zondagmiddag met je familie of vrienden. Kom op zondag 1 december naar de Thiemeloods: daar is van 10:00 uur tot 16:00 uur een vinylmarkt met een ruim en gevarieerd aanbod tweedehands LP’s en singles. Snuffelen maar!

Kerstinkopen in de Nijmeegse binnenstad

Marikenstraat
(Beeld: indebuurt Nijmegen)

Met de feestdagen in aantocht is het tijd om kerstinkopen te doen! Struin op zondagmiddag door de Nijmeegse winkelstraten op zoek naar dat perfecte cadeautje voor je lief, familie of vrienden. Extra leuk: tijdens de decembermaand is onze stad nóg gezelliger. Zo kom je helemaal in de kerstsfeer!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Borrelen bij de Vereeniging

©Yourlittleblackbook.me

Zo aan het einde van jouw zondag lust je wel wat te drinken en te eten. Sluit jouw zondag daarom af bij Restaurant De Vereeniging. Je kunt hier heerlijk borrelen met vrienden of familie en een hapje eten. Geen zin in alcohol? Bestel dan een FÏNLEY: een volwassen frisdrank in de smaken Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic. Cheers!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.