Drinken in de kerk, naar N.E.C. of een Fotowandeling: dit is er te doen in Nijmegen dit weekend

Door Sophie van den Boogaard 12 januari 2018

Wie weekend heeft in Nijmegen mag weer in z’n handjes knijpen! Er is namelijk weer van alles te beleven.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wintereditie Bierfeesten

bockbier Bierfeesten
Foto ter ilustratie, Unsplash

Hou jij wel van een goudgele pretcilinder? Dan is dit jouw weekend want de Wintereditie van de Nijmeegse Bierfeesten wordt gehouden in de Stevenskerk. Je proeft er bieren van allerlei verschillende brouwerijen en dat alles IN de kerk. Bijzijn is meemaken!

NEC – Go Ahead Eagles

N.E.C.
Foto: ANP

Zin in een avondje juichen voor rood, zwart en groen én in het bezit voor een clubkaart? Ga dan vrijdag 12 januari naar ons Goffertstadion en schreeuw de longen uit je lijf. Samen trekken wij ten strijden!

Top 2000 café in ’t Haantje

Top 2000 café.

Weet je veel van muziek, hou je van bier en combineer je die twee liefdes graag in café ’t Haantje in Nijmegen-Oost? Ga dan zaterdagavond 13 januari naar het Top 2000 café om jouw muziekkennis een podium te geven!

Café ’t Haantje cafés

nu open12:00 - 03:00

Daalseweg 19, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Back in time in de Old Cave

Zin om even terug in de tijd te gaan in de Old Cave? Zaterdagavond tussen 21:00 en 3:00 uur kun je daar tijdens Back in Time dansen op klassiekers uit de 70s, 80s en 90s. Leuk detail: dit feestje is helemaal gratis.

Old Cave cafés

Op aanvraag

St.Anthoniusplaats 12, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

 

Foto wandeling

Henk Vanetie neemt je zondag 14 januari mee op tocht naar de mooiste en meest fotogenieke plekken van Nijmegen tijdens de Fotowandeling. Tegen een vrijwillige bijdrage en vanaf een groen van 5 personen neemt hij je 3 uur lang op sleeptouw en geeft ook nog eens tips om mooie foto’s te maken. Keileuk!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen