Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het Nijmeegse GROFF Festival komt eraan en zo win je kaarten!

Door Babs Bingen 7 mei 2019

Dit jaar is alweer de vijfde editie van GROFF Festival in het Openluchttheater de Goffert. En omdat het festival jarig is, mogen wij 5×2 kaarten weggeven! Leuk hè. Hoe je wint, lees je hier.

In de afgelopen vijf jaar is GROFF Festival gegroeid van een uit de hand gelopen feestje naar een gezellig festival met dit jaar voor het eerst twee podia. Programmeur Stijn vertelt ons: “Het idee is ooit ontstaan door de twee disputen Faunus en Nausikaä. Daar willen we alleen niet meer de nadruk op leggen. Het is een festival vóór en dóor studenten, maar niet alleen studenten van disputen. Iedereen is welkom!”

Kleinschalig en gemoedelijk

Als je naar een leuk festival of feestje wil in Nijmegen, heb je nogal wat keus. Stijn vertelt ons wat GROFF nu juist zo bijzonder maakt: “Dit festival is juist wat kleinschaliger. Denk daarbij aan een publiek van ongeveer 1000 tot 1200 mensen. Dat maakt de sfeer gemoedelijk. Daarnaast hebben we altijd een thema. Dit jaar is dat de jaren ’70 disco-vibe: daar houden we ons met de aankleding ook echt aan.”

(Foto: GROFF Festival)

Wat kunnen we verwachten?

Dit jaar heeft GROFF voor het eerst twee podia. Stijn: “Op de mainstage komen bijvoorbeeld Disco Snolly, K-liber 4life en Pablo Discobar Soundsystem. Bij de tweede stage is het thema meer disco en techno. Daar komen Nijmeegse jongens als Davy Brandts, Guus Christian draaien. En ikzelf trouwens ook, met een goede vriend Tsandr. Daarnaast hebben we dit jaar een iets grotere food court dan andere jaren.”

[UPDATE: deze actie is gesloten]

Wij geven kaarten weg!

Dan even wat praktische zaken. GROFF Festival is op vrijdag 17 mei van van 15:00 tot 23:30 uur. Tickets kosten 12.50 euro. Maarrr… Wij mogen 2×5 kaarten weggeven! Wat je daarvoor moet doen is simpel. Tag de vier personen met wie jij vrijdag 17 mei wel een dansje wil wagen in de comments van dit bericht op Facebook en wie weet kom jij met hen op de gastenlijst te staan. Succes!

(Foto: GROFF Festival)

Lees ook:

Boswachter Tim

9 x lachen om Tweets van onze Boswachter en Twitterheld Tim Hogenbosch

Dat Nijmegen een héle leuke boswachter heeft, wisten we natuurlijk al lang. Wat nu leuk is: Tim Hoge...

Leuk volgens Lynn: ‘Hier scoor je voor weinig geld de leukste kleding’

Lynn Beernink (22) komt oorspronkelijk uit Druten maar woont nu al een tijdje in Nijmegen. In het da...
Verkeersboete

Zoveel betaalden we in Nijmegen aan te hard rijden binnen de bebouwde kom

In Nederland werden in 2018 ruim 3,3 miljoen boetes voor te hard rijden binnen de bebouwde kom uitge...

adv.