Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toch de Vierdaagse lopen rond Nijmegen: zo doe je dat

Door Babs Bingen 24 juni 2020

Als wandelfan heb je (net als wij) vast een traantje weggepinkt toen je hoorde dat de Nijmeegse Vierdaagse niet doorging. We hebben goed nieuws voor je: er is een alternatief. Want tijdens De Alternatieve Vierdaagse kan je in de derde week van juli toch mooie wandeltochten maken. Je doet al mee vanaf 10 kilometer per dag! Doe jij ook mee?

De Koninklijke Wandel Bond Nederland en DPG Media zijn met de platformen ADR Nieuwsmedia, Qmusic èn indebuurt een samenwerking aangegaan om samen De Alternatieve Vierdaagse te organiseren. Om zo tóch heel Nederland aan het wandelen te krijgen.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een link naar een gloednieuwe (en gratis) wandelapp. In deze app kun je zelf je route uitstippelen. Dat betekent dat we voor de Vierdaagse dit jaar niet naar Nijmegen hoeven, maar dat je ‘m gewoon vanuit STADNAAM wandelt! Je mag zelf kiezen of je voor 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer gaat: it’s all up to you. Op 21 tot en met 24 juli 2020 worden de kilometers via de app geregistreerd. Zorg er dus voor dat je dan ook daadwerkelijk op pad gaat, anders verdien je geen aandenken.

Die gratis wandelapp is er trouwens niet alleen om jouw route bij te houden. Hij faciliteert ook nog eens allerlei relevante informatie, leuke gratis podcasts, playlists en nog veel meer om jou de ultieme wandelbeleving te geven. Ook fijn: na 24 juli kun je de app gewoon blijven gebruiken. Handig als je gaat trainen voor je volgende tocht!

De Alternatieve Vierdaagse: wandel jij mee?

Wandel jij dit jaar mee aan De Alternatieve Vierdaagse? Inschrijven doe je via deze link>>>

Ingeschreven? Goed zo! Lijkt het je leuk dan óók nog eens leuk om iets over jouw deelname te vertellen aan de redactie van indebuurt? Waarom en met wie ga je meedoen? Loop je bijvoorbeeld de 10 kilometer als een leuke stappenteller-challenge? Of ga je voor de uitdagende 40 kilometer? Hoe bereid je je voor? Wij willen het allemaal weten!

Wij interviewen je graag!

We nodigen daarom alle diehard Vierdaagsefans maar ook beginners uit om zich in te schrijven en zich bij ons te melden. Dat doe je door een berichtje te sturen op deze pagina.
Mailen mag ook: [email protected].

Even wegdromen naar vorig jaar:

Vierdaagse Wedren

Nog even nagenieten: alle foto’s van de Vierdaagse 2019

Het is weer voorbij, super jammer! Maar wat wás het een feessie. Gelukkig hebben we de foto's van de...

Terug naar de Vierdaagse met politievlogger Jan-Willem

Niets leuker als met deze herfstachtige weersomstandigheden even terug te blikken op de leukste week...

Heftig: zo ziet de Waalkade eruit na de Vierdaagsefeesten

Grote kans dat jij afgelopen week hebt staan hossen op de Waalkade. Tijdens de Vierdaagsefeesten was...

adv.