Binnenkort kun je een nachtje (of twee) kamperen in Nijmegen-Oost

Door Babs Bingen 14 mei 2019

Tent mee, slaapzak én wc-rol onder je arm en op pad gaan naar je vakantiebestemming. Vaak is een camping een eind weg van je huis, maar binnenkort komt er een buurtcamping in Nijmegen-Oost! Je kunt dus gewoon te voet of met de fiets uit kamperen gaan. Hoe leuk is dat!

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli kun je op vakantie in Nijmegen-Oost tijdens de tweede editie van de Buurtcamping. Drie dagen lang verandert de buurt in een gezellige kampeerplaats, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van tweeverdieners tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van baby’s tot senioren. Er is genoeg te doen. Je kunt er lekker eten, drinken en meedoen aan leuke activiteiten. En natuurlijk: gezellig socializen met je buurtbewoners!

Even praktisch:

Omdat het streven een mooie mix van alle buurtbewoners is, is er ook een maximaal aantal plekken beschikbaar. Van die plekken is één derde deel gereserveerd voor vrijwilligers, één derde deel voor mensen met een kleinere portemonnee en één derde voor andere buurtbewoners. Alleen buurtbewoners met de postcodes 6512, 6521, 6522, 6523, 6524 en 6525 kunnen zich aanmelden.

Goedkope mini-vakantie

De kosten voor deze minivakantie zijn: 15,00 euro per tent en 7,50 euro per persoon voor het hele weekend. Nijmegenaren met een kleine portemonnee zijn ook meer dan welkom en betalen niets. Kinderen tot en met zeventien jaar kamperen voor maar 1,00 euro. Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden? Dat kan! Dan betaal je 7,50 euro voor een tentplek en 3,75 euro voor de entree.

Goed om te weten: per reservering mag je één tent meenemen met maximaal zes personen. Heb je trouwens geen kampeerspullen? Ook dat kan geregeld worden. Voor meer informatie en om te reserveren, klik dan hier voor de website.

Lees ook:

Nijmeegse drag queen Sandy Ego: ‘Er bestaan nog veel misvattingen over drag’

In het dagelijks leven is Sandy Ego (22) vierdejaars student scheikunde op de Radboud Universiteit e...

Wow: spelende kinderen vinden mega drugsvangst in Nijmegen

Het zou je maar gebeuren: je kind is ergens rustig aan het spelen en vindt dan per ongeluk een tas m...

Betaal niet te veel: dit is het goedkoopste huis dat nu te koop staat in Nijmegen

Wel op zoek naar een koopwoning in Nijmegen, maar geen uitpuilende portemonee? Hoeft geen probleem t...

Meer over

Doen

adv.