5 x doen in Nijmegen dit weekend

Door Babs Bingen 9 maart 2018

Heb jij nog geen plannen dit weekend? Niet getreurd, er zijn weer genoeg leuke dingen te beleven in Nijmegen! Wij maakten een lijstje. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

 Live on stage met Torre Florim bij de Lindenberg

Q&A met Torre Florim op Live on Stage!

Vragen aan Torre? Mail ze naar liveonstage@delindenberg.com.Live on stage 2018 | zondag 11 maart vanaf 13.30 uur | Kaarten op www.delindenberg.com/live-on-stageLindenberg Pop en Rock

Posted by Lindenberg Nijmegen on Monday, 5 March 2018

Zondag 11 maart om 13.30 uur is het weer tijd voor een nieuwe editie van Live on Stage bij De Lindenberg – hét muziekfestival voor jonge muzikanten uit Nijmegen en omstreken. Maar liefst 35 bands beklimmen de vier podia in de Lindenberg. Onder hen vele bands van de Pop & Rockschool en bands die deelnemen aan de Roos van Nijmegen. Dit jaar worden zij afgewisseld met een hele speciale gast: om 15.00 uur is er een live Q&A met Torre Florim van De Staat! Heb jij een vraag aan hem? Stuur een mailtje naar de organisatie: [email protected].

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Nu open09:00 - 23:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Shut Up & Write Nijmegen

Even loskomen van de alledaagse sleur? Ontsnappen uit de drukte in en rondom huis? Schrijf alles van je af tijdens de…

Posted by Shut Up & Write Nijmegen on Friday, 9 March 2018

Schrijvers opgelet! Zondag 11 maart vanaf 14:45 ben je welkom bij een sessie van Shut Up & Write bij Bhalu. Nadat je bijna een uur lang in stilte aan je verhaal, songtekst, gedicht, reisverslag, dagboek, column, blog, recensie of wat dan ook hebt geschreven kun je een heerlijke kop thee of koffie te blijven drinken. Leuk: je krijgt de kans om jouw schrijfwerk voor te dragen. Ook krijg je hulp bij schrijversvragen. Bij minimaal 1 consumptie is de toegang helemaal gratis!

Bhalu koffiebars

Nu open08:00 - 20:00

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Kinderkledingbeurs Nijmegen-Noord

hangers kleding
Foto ter illustratie. (Foto: Unsplash)

In de gymzaal van voorzieningenhart De Klif wordt op  zaterdag 10 maart van 10:00 tot 12:00 uur een kinderkledingbeurs gehouden. Hier vindt je de leukste tweedehands kinderkleding vanaf maat 86, binnen- en buitenspeelgoed, sportspullen, fietsjes, verkleedkleren… Kortom: alles dat met kids te maken heeft. En dat voor zachte prijsjes. Let op: tijdens de verkoop mogen geen boodschappentassen mee naar binnen genomen worden, je krijgt er één (of meer) van de organisatie. Neem voldoende kleingeld mee, er kan niet gepind worden. En de entree? Die is gratis!

Voorzieningenhart De Klif dienstverlening

Pijlpuntstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:dienstverlening

Repair Café Nijmegen

gereedschap repair
Foto ter illustratie. (Foto: Unsplash)

Wil je fiets niet soepel meer rijden? Of doet je föhn het niet meer? Of ben je uit je broek gescheurd? Ga dan op zaterdag 10 maart naar een editie van het Repair Café in het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Een enthousiast team van vrijwillige reparateurs helpt van 11.00 tot 14.00 uur bij het herstellen van onder andere kleding, elektrische apparaten, fietsen en speelgoed. Ben je goed geholpen? Geef dan een vrijwillige bijdrage.

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid gemeente en lokale diensten

Nu gesloten09:00 - 16:00

Tolhuis 44 - 44, Nijmegen

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

Trouwbeurs De Meesterproef

Volgende week is het zover! Onze jaarlijkse trouwbeurs vindt weer plaats op 11 maart! Op deze middag vind je inspiratie…

Posted by De Meesterproef on Sunday, 4 March 2018

Op zondag 11 maart waan je je in De Meesterproef in een waar trouw-Walhalla. Jij en je geliefde zijn van harte uitgenodigd om je te laten inspireren voor jullie grote dag. Er zijn onder andere wijnleveranciers, fotografen en winkeliers met bruidsmode aanwezig aanwezig om al je vragen over het organiseren van een bruiloft te kunnen beantwoorden. Ook wordt er een modeshow georganiseerd met bruidsmode voor zowel mannen als vrouwen. Hoe wil jij eruit zien als je jouw partner het ja-woord geeft?

Meesterproef restaurants en horeca

Nu open12:00 - 00:00

Waalbandijk 14, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen