Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze leuke dingen ga je doen tijdens je weekend in Nijmegen

Door Babs Bingen 18 oktober 2019

Nog éven volhouden mensen, dan is het weer weekend! Hier vijf leuke dingen die er dit weekend in Nijmegen te doen zijn. Wat zijn jouw plannen?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Bokbierdag

Posted by Nijmeegse Bierfeesten on Thursday, 19 September 2019

Het is herfst en dat betekent: tijd voor bokbiertjes! Op zondag 20 oktober is dat dan ook weer Bockbierdag! Op deze zondagmiddag worden er ruim 25 verschillende bockbieren in het centrum van Nijmegen getapt. Van 13:00 uur tot 20:00 uur vullen ze de glazen bij Café Samson, Café De Mug, Café de Deut, Café de Opera en Freddy’s.

Net als andere jaren wordt er weer gewerkt met een strippenkaart. Deze kost 17.00 euro (inclusief 2 euro borg voor een glas) en is alleen op 20 oktober verkrijgbaar in de deelnemende cafés. Je kunt met deze strippenkaart in elk café één bockbier drinken.

Geen behoefte aan een strippenkaart, maar wil je toch bockbier komen drinken? In dat geval betaal je eenmalig €2,- borg voor een glas en €3,50 per bockbier.


Meer over Nijmeegse Bierfeesten ontdekken?

Nijmeegse Bierfeesten

GeopendHele dag

, Nijmegen

Silent Disco

Posted by Stille Disco on Wednesday, 11 September 2019

Zaterdagavond 19 oktober wordt er gedanst in Waalhalla bij de Stille Disco. Drie kanalen feest in het prachtige Waalhalla: dat gaat gebeuren! Kom en draai je heupen op de lekkerste hiphop en afro tunes van nu. Of dans op de altijd lekkere 80’s & 90’s klassiekers en hitjes van toen. Kaarten kosten 11 euro en koop je hier.


Meer over Waalhalla ontdekken?

Waalhalla sportcentra

GeopendHele dag

Winselingseweg 12, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

JEE-O City Downhill

Posted by City Downhill Nijmegen on Friday, 13 September 2019

De JEE-O City Downhill Nijmegen is uniek: nergens anders in Nederland zie je de downhillers van trappen knallen, door de binnenstad vliegen en recht door gebouwen racen. De start van de race is in het Valkhofpark, dóór culturele locatie De Lindenberg via de Veerpoorttrappen naar de finish-jump op de Waalkade. De inschrijvingen zijn vol maar je kunt natuurlijk wel komen kijken: zondag 20 oktober tussen 09:30 en 17:00 uur. De toegang is gratis.


Meer over Lindenberg Huis voor de Kunsten ontdekken?

Lindenberg Huis voor de Kunsten entertainment

Geopend09:00 - 23:00

Ridderstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:entertainment

Vintage kilosale en Vinyl Sale

Posted by A trip down Memory Lane on Tuesday, 8 October 2019

Tijdens de Vintage Kilosale in Waalhalla kun je zondag 20 oktober tussen 12:00 en 17:0 uur alvast je kerst outfit scoren. Er is veel glitter en er zijn veel velvet jurken en jasjes. Verder scoor je er ook sportjackies, truien, vesten, jassen, 70’s bloesjes en jurken en nog veel meer. Winterkleding kost 20 euro per kilo en winterjassen 15 euro per kilo. Je hoeft dit keer niet zelf een tas mee te nemen. Dataflow records is aanwezig, daar kun je de mooiste platen scoren voor je collectie.

Opening Make My Day Atelier

BIG NEWS!😱 Zaterdag 19 oktober is de officiële opening van onze nieuwe winkel!💛 De naam hadden we inmiddels al in een…

Posted by Make My Day on Friday, 11 October 2019

Weet je nog, dat we je vertelden dat conceptstore Make My Day naast een Women en een Men een derde winkel krijgt? Make My Day opent in de Stikke Hezelstraat op zaterdag 19 oktober! Achterin de winkel komt een kantoor, voorin de winkel worden sieraden en andere mode-accessoires verkocht. Ook leuk: de zaak gaat een eigen sieradenlijn ontwerpen! Wij zijn alvast benieuwd.

Nooit meer belangrijk nieuws missen?

Wij houden je graag op de hoogte! Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief, dan komt het nieuws van zelf naar je toe. Inschrijven doe je via de link >>>

Toch iets anders doen?

Lekker naar buiten: 5 x mooie wandelroutes in Nijmegen (en daar dichtbij)

Hoe kun je nou beter van het fijne weer genieten dan door een lekkere wandeling te maken door de omg...

Tijd voor iets warms: 7 x herfstachtige lattes in Nijmegen

Regen, kou en vallende bladeren: het is herfst. Hoewel we éven moeten wennen aan de dalende temperat...

Bij dit restaurant in Nijmegen reis je in één avond de wereld rond

Bij Eetbar MikMak proef je de fijne smaken uit diverse straten van de wereld. In één avond waan je j...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.