Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voorpret: 11 x deze feestjes en artiesten vind je op de Vierdaagsefeesten 2018

Door Sophie van den Boogaard 7 juni 2018

We moeten nog eventjes geduld hebben voordat het leukste feest van het jaar weer van start gaat, maar wij verheugen ons al enórm op alles dat we gaan zien en meemaken. Om die voorpret aan te wakkeren hebben wij vast elf feestjes en artiesten voor je gevonden waar je écht bij moet zijn tijdens de Vierdaagsefeesten 2018!

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Kraantje Pappie op Plein’44

“Doe ik het goooeeed?” is een veelgezongen zinnetje uit ‘Traag’, de mega hit van Kraantje Pappie. Tijdens de Vierdaagsefeesten 2018 vind je deze superhippe artiest zondag 15 juli op Plein ’44. Helemaal gratis, dus dat wordt dansen!

De Swing op Festival ’t Eiland

Nijmeegse festival 2017, op 't eiland
Festival op ’t Eiland 2016 (foto: Facebook festival op ’t eiland)

Op donderdagavond 19 juli neemt De Swing ‘t Eiland over! Discotheek De Swing zat van 1983 tot 2000 in de Molenstraat en was een bekende uitgaansgelegenheid. Sinds 2011 geeft een aantal oud-personeelsleden een jaarlijks Swing Reunion Party in de Lindenberg, en nu voor het eerst op ’t Eiland! Meeswingen is ook nog eens gratis.

De Likt op het Valkhoffestival

Deze Rotterdamse vrienden sluiten woensdagavond om 23:00 uur het Valkhoffestival af. Lekker up-tempo Nederlandstalige muziek waar je niet op stil kunt staan!

Hause of Thomtom

Thomtom local
Feest bij Thomtom met de Vierdaagse. (Foto: Facebookpagina Thomtom Bar)

Er is tijdens de Roze Woensdag van de Vierdaagsefeesten 2018 geen betere plek om te zijn dan bij Thomtom in de Van Welderenstraat. Daar vieren we elk jaar de diversiteit in Nijmegen met een fantastische dragshow!

Bennie Solo op het Hertogplein

Heb jij zin in een goed Hollands feessie?! Ga dan donderdag 19 juli wat eerder weg van je werk zodat je om 16:30 uur klaar staat op het Hertogplein om samen met Bennie Solo de polonaise achteruit te lopen.

Waal in Vlammen

vuurwerkfoto's vierdaagse
De Waal in vlammen. (Foto: Stichting Vierdaagsefeesten)

Op zondag 15 juli geniet je ouderwets van het vuurwerk tijdens Waal in Vlammen. Elk jaar weer vliegen er allerlei prachtige kleuren boven onze stad uit en staan we vervuld van trots te kijken! Tip: kom op tijd, het is moeilijk om een goed plekje te vinden.

Lil’ Kleine

Ook voor de Nijmeegse hiphopfans is er wat te beleven: rapper Lil’ Kleine komt maandagavond laten zien hoe je een feestje geeft. Van 21:15 tot 21:45 uur kun je de rapper bewonderen bij Matrixx at the Park.

Koos Alberts op het Faberplein

Heb je Koos tijdens de Dag van het Levenslied gemist? Dan zijn de Vierdaagsefeesten 2018 je herkansing, want Koos staat maandag 16 juli om 21:35 op het Faberplein. En als je daarna nog niet schor bent van het meezingen blijf dan vooral even staan, want dan volgt een optreden van onze eigen Ronnie Ruysdael!

Huub van der Lubbe

Op vrijdag 20 juli staat Huub van der Lubbe, bekend als zanger van De Dijk in de Stevenskerk. In deze prachtige ambiance geeft hij van 20:30 tot 21:30 een optreden. Een aanrader voor liefhebbers!

Kindercircus op de Kaaij

Kaaij
De Kaaij. Foto: Indebuurt Nijmegen.

Ook met je kleintje vermaak je je tijdens de Vierdaagsefeesten 2018. Op de Kaaij is er tussen 12:00 en 20:00 namelijk de Circusbus. Een bus vol circuspret, waar je jezelf als jonge acrobaat en avonturier je de hele dag kunt vermaken. Dametjes en heertjes, hooggeëerd publiek, komt dat zien!

90’s avond op de Grote markt

Tijdens de Vierdaagsefeesten 2018 gaan we op donderdag 19 juli terug in de tijd op de Grote Markt. Daar is het namelijk 90s avond! En beter trek je je gympen aan want niemand minder dan de Party Animals sluiten dit festijn af met een goede portie Happy Hardcore.

Meer tips? Laat het ons weten!

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.